Βίκυ Κάβουρα: Η αλήθεια για τη συμμετοχή της στο J2US
Νέα

Βίκυ Κάβουρα: Η αλήθεια για τη συμμετοχή της στο J2US

Βίκυ Κάβουρα: Η αλήθεια για τη συμμετοχή της στο J2US

Όσα είπε στον Νίκο Γεωργιάδη και την εκπομπή «Ευτυχείτε»

Στη στήλη του Νίκου Γεωργιάδη «Πιτζάμα party» φιλοξενήθηκε η Βίκυ Κάβουρα.

Η ηθοποιός, ντυμένη με τις χαριτωμένες πιτζάμες της και παρέα με τον σκύλο της, συζήτησε με τον Νίκο για όλα όσα ακούγονται σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Έχουμε συνεργασία με τον Νίκο» ξεκαθάρισε βάζοντας τέλος στις ανυπόστατες φήμες. «Θα είμαι στο J2US απλά θα είμαι σε μια εκπομπή πριν από το J2US που θα συζητάμε με καλεσμένους κιόλας για το σόου. Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που μου έχει δώσει αγάπη, και τον θαυμάζω για την ευφυΐα του και τον χαρακτήρα του».

Τι την ενοχλεί στον τρόπο που την παρουσιάζουν τα Μέσα; «Γιατί πρέπει σώνει και ντε να βγάλουν ότι είμαι η σέξι που προκαλώ; Το να είσαι σέξι είναι κάτι όμορφο. Μην μου το χαλάτε όμως, δεν είμαι πρόστυχη. Ό,τι και να κάνω πρόστυχη δεν είμαι».

«Παραείμαι ήσυχη και τα έχω καλά με τον εαυτό μου. Δεν τρελαίνομαι να έχω σχέση. Με ενδιαφέρει η δουλειά μου. Δεν με ενδιαφέρει να κάνω σχέση αν δεν είναι κάτι αξιόλογο».

Ο Νίκος Γεωργιάδης μετά την προβολή του βίντεο αναφέρθηκε στις εξελίξεις μετά το γύρισμα της στήλης του.

Σύμφωνα με αυτές, η Βίκυ είχε συζητήσει με τον Νίκο Κοκλώνη να βγαίνει μετά το J2US αλλά επειδή θα είναι πολύ αργά -και καθώς στο Green room του σόου θα υπάρχει ένα πρόσωπο έκπληξη- της πρότεινε να βγαίνει μαζί με τους παίκτες λίγο πριν βγουν στη σκηνή.

«Δεν πουλάει συνεργάτες του και με τη Βίκυ έχουν τριετή συνεργασία» είπε χαρακτηριστικά για τον Νίκο Κοκλώνη.

Όμως ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα καθώς έρχεται και άλλο πρόσωπο που θα συζητηθεί και θα έχει τον ρόλο του καθηγητή-μάνατζερ της ακαδημίας.

https://streamable.com/09gdse