Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποια είναι τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια;
Νέα

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποια είναι τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια;

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποια είναι τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια;

Την προσέγγισαν για να πάει στο Survivor;

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου και αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον, αλλά και στο αν έχει δεχτεί πρόταση να βρεθεί στο Survivor. Η γνωστή παρουσιάστρια, μάλιστα, ανέφερε πως θέλει να κάνει μια εκπομπή με θετική χροιά στην τηλεόραση.

«Είχα μια πρόταση, αλλά λόγω καραντίνας δεν νομίζω ότι είναι εφικτή. Ή θα κάνω κάτι έτσι όπως το σκέφτομαι ή δεν θα κάνω τίποτα. Η δική μου κατεύθυνση είναι σε κάτι εντελώς διαφορετικό. Νομίζω ότι χρειάζεται κάτι πιο θετικό, μια θετική προσέγγιση ο κόσμος», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Για το αν της έχει γίνει πρόταση να πάει στο Survivor είπε: «Όχι δεν μe έχουν προσεγγίσει για το Survivor. Δεν θα πήγαινα κιόλας, γιατί είναι σκληρές οι συνθήκες και μπράβο στα παιδιά που αντέχουν όλο αυτό εκεί». Ενώ, αναφερόμενη στο αν θα πήγαινε για κριτική επιτροπή σε κάποιο σόου, δήλωσε: «Εξαρτάται αν είναι κοντά στα ενδιαφέροντά μου. Θα το συζητούσα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στα παιδιά της και εξομολογήθηκε ότι θα είναι καλή πεθερά για τις νύφες της, όταν τις επιλέξουν οι γιοι της.

https://streamable.com/xiyx2s