Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Εγώ ξαναγύρισα στον έρωτα, η Έφη είναι παρκαρισμένη στην αγάπη»
Νέα

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Εγώ ξαναγύρισα στον έρωτα, η Έφη είναι παρκαρισμένη στην αγάπη»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Εγώ ξαναγύρισα στον έρωτα, η Έφη είναι παρκαρισμένη στην αγάπη»

Το αγαπημένο ζευγάρι σε μία από τις σπάνιες κοινές συνεντεύξεις του

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκαν ανήμερα των Θεοφανίων η Έφη Μουρίκη και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Το αγαπημένο ζευγάρι σε μία από τις σπάνιες κοινές συνεντεύξεις του μίλησε για τη γνωριμία τους αλλά και το πώς συντηρούν εδώ και πολλές δεκαετίες το ίδιο φλογερή την αγάπη τους.

«’Ημασταν στη Θεσσαλονίκη και μας γνώρισε μία φίλη, η Μίνα Χειμώνα. Ανταλλάξαμε πέντε κουβέντες, ήμασταν δύο άγνωστοι μεταξύ μας και κατεβαίνουμε τα σκαλιά του Κρατικού Θεάτρου χεράκι χεράκι. Και όταν φτάσαμε στο ισόγειο ξαφνικά το συνειδητοποιήσαμε».

«Μετά φύγαμε, Έφυγε με τους φίλους της να φάει, πήγα και εγώ να φάω με φίλους. Το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ».

«Θα τον εκθέσω τώρα, είχαμε πάει σε μία πρόβα και στο φουαγιέ του Κρατικού και ο Βλαδίμηρος στηνόταν μπροστά στο φως για να φαίνονται τα πράσινα μάτια του για να με ρίξει» είπαν μέσα σε όλα οι δύο ηθοποιοί.

Μιλώντας για το πώς κυλά η καθημερινότητα και πώς έχουν αποφύγει τη ρουτίνα ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είπε:

«Εκπαιδεύω τον εαυτό μου να αλλάζει για να βρίσκεται προ εκπλήξεως. Μέσα στα χρόνια εκπαίδευσα τον εαυτό μου αφού συνήθισε το χιούμορ μου, πέρασα στο άλλο άκρο και είπα “θα βρίσκω  καθημερινά πράγματα να την εκνευρίζω, για να υπάρχει τριβή και να μπορούμε να γελάμε μαζί».

«Εμείς έχουμε και μία πολυτέλεια – τα παιδιά είναι μία ευλογία – αλλά δεν έχεις την δικαιολογία να μείνεις με έναν άνθρωπο και από την άλλη όταν έχεις παιδιά δεν έχεις τις ίδιες αντοχές να ψάξεις τη σχέση» συνέχισε η σύζυγός του.

«Έχουμε τελείως διαφορετικές απόψεις. Εγώ ξαναγύρισα τον έρωτα, η Έφη είναι παρκαρισμένη στην αγάπη. Εγώ θέλω έρωτα» είπε με θέρμη ο γνωστός ηθοποιός.

«Ναι αλλά στην αγάπη που δεν χάνεται ο ερωτισμός» εξήγησε η Έφη Μουρίκη.

*Βίντεο σε λίγο