Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Νιώθω εργένης μέσα στη σχέση μου»
Νέα

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Νιώθω εργένης μέσα στη σχέση μου»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Νιώθω εργένης μέσα στη σχέση μου»

Οι συμβουλές ενός μακρόχρονου γάμου

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ήταν καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού και μεταξύ άλλων μίλησε για τον 32χρονο γάμο του με την Έφη Μουρίκη.

Η συζήτηση ξεκίνησε από το γεγονός ότι έχει μόνο μηχανή και πάει παντού με αυτή και η εύλογη απορία της Ναταλίας ήταν αν πηγαίνει με την σύζυγό του σε ρομαντικό δείπνο με τη μηχανή.

«Με ταξάκι. Παίρνεις ένα ταξί και πας. Γιατί να την ταλαιπωρήσεις;» της απάντησε.

«Ακόμα κάνουμε ρομαντικά δείπνα. Οφείλουμε να κάνουμε ρομαντικά δείπνα. Τι να ανταλλάξεις; Παντόφλες ή πιτζάμες με τον σύντροφό σου; Είμαστε 32 χρόνια μαζί και εύχομαι να τα χιλιάσουμε. Πίστευα στον έρωτα, πέρασα στην αγάπη και τώρα που μεγάλωσα ξαναεπιστρέφω στον έρωτα. Πιστεύω ότι πρέπει να ζούμε για τον έρωτα. Η αγάπη είναι μια ανθρώπινη εφεύρεση. Πρέπει να παλεύουμε να επαναφέρουμε στην επιφάνεια τον έρωτα. Νιώθω εργένης μέσα στη σχέση μου και αυτό με προστατεύει. Δεν έχω τίποτα δεδομένο μέσα στη σχέση μου. Δεν ζητάω τα εύκολα. Είμαι ανεξάρτητος αλλά υπάρχει απόλυτος σεβασμός και υπάρχουν και όρια στην ανεξαρτησία» είπε ο ηθοποιός.

https://streamable.com/hpiyna

«Μετά τα 40 αρχίζει ο παλιμπαιδισμός του άντρα. Στα 50 αν δεν αλλάξει πράγματα θα παραμείνει ένα μωρό. Φοβάμαι βέβαια μην ωριμάσω πάρα πολύ και σαπίσω» είπε με χιούμορ.

«Ο πατέρας μου δεν εξέφραζε ποτέ την αγάπη του. Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να εξασφαλίσει τα προς το ζην στην οικογένειά του και η δουλειά του. Ελπίζω να μην του μοιάσω. Ευτυχώς δεν έχω παιδιά αλλά έχω ανίψια».

«Το μυστικό της “Μουρμούρας” είναι τα σενάρια. 455 επεισόδια. Οι άνθρωποι αυτοί, οι σεναριογράφοι είναι μαέστροι. Ειδικά ο δικός μας που τον βοηθούν και άλλοι δύο. Κατ ‘εμέ είναι μάγος. Βγάζω το καπέλο στον σεναριογράφο μας. 8 χρόνια δεν βαρέθηκα ποτέ. Απολαμβάνω το γύρισμα λες και πηγαίνω στην παιδική χαρά» είπε χαρακτηριστικά για τη σειρά του Alpha στην οποία πρωταγωνιστεί.

https://streamable.com/wq65j9