Βούρκωσε η Αντελίνα Βαρθακούρη μιλώντας για το «διαζύγιο» με τον Alpha
Νέα

Βούρκωσε η Αντελίνα Βαρθακούρη μιλώντας για το «διαζύγιο» με τον Alpha

Βούρκωσε η Αντελίνα Βαρθακούρη μιλώντας για το «διαζύγιο» με τον Alpha

Η πρώτη αντίδραση μετά την αποχώρησή της από το σταθμό

Μπορεί η συνεργασία της με τον Alpha να είχε ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς, ωστόσο, η εκπομπή «Αντελίνα, Χτύπα το Κουδούνι» δεν έκανε την επιτυχία που θα ήθελε με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να μείνει στον «πάγκο». Χθες έγινε, μάλιστα, και το ραντεβού της Αντελίνας Βαρθακούρη με τον Alpha, όπου ουσιαστικά τελείωσε και η συνεργασία τους.

Ιδιαίτερα συγκινημένη, η Αντελίνα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και βούρκωσε αναφερόμενη στο τέλος της συνεργασία με τον σταθμό. «Τα πράγματα πήγαν ακριβώς όπως τα ήθελα. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να κάθομαι και να πληρώνομαι. Δεν θεωρώ ότι αξιοποιήθηκα από τον Alpha έτσι όπως τα είχαμε πει».

Και συνέχισε: «Ξεκινήσαμε με τις καλύτερες των προϋποθέσεων. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχα στο μυαλό μου και καλύτερα είναι και στα επαγγελματικά και στις σχέσεις αν δεν υπάρχει το touch, να παίρνουν οι άνθρωποι τον δρόμο τους. Είμαι ένας άνθρωπος που λειτουργεί με το συναίσθημα. Και όταν βάζω κάπου την υπογραφή μου θέλω να την τιμώ ως το τέλος».

Στην ερώτηση αν της πρότειναν κάποια άλλη θέση σε εκπομπή, η Αντελίνα απάντησε: «Δεν θα ήμουν ποτέ μέρος άλλης εκπομπής γιατί αυτό ήταν αυτό που είχαμε συμφωνήσει από την πρώτη στιγμή».

Τέλος, για τα συναισθήματά της μετά το τέλος της συνεργασίας, ανέφερε: «Δεν υπάρχει καμία πίκρα. Είμαι ελεύθερη και το τηλέφωνό μου είναι ανοιχτό».

https://streamable.com/rp0xb8