X Factor: Με Τάμτα και Δημήτρη Μπάση ο ημιτελικός
Νέα

X Factor: Με Τάμτα και Δημήτρη Μπάση ο ημιτελικός

X Factor: Με Τάμτα και Δημήτρη Μπάση ο ημιτελικός

Μία ανάσα πριν μάθουμε ποιος θα κερδίσει το φετινό παιχνίδι

Μία μέρα μας χωρίζει από τον ημιτελικό του X Factor που θα μεταδοθεί ζωντανά Τετάρτη και όχι Πέμπτη, στις 21.00 στο Open.

Το επεισόδιο μας επιφυλάσσει εκπλήξεις καθώς δύο μεγάλα ονόματα θα τραγουδήσουν στο stage του παιχνιδιού και θα έχουμε διπλή αποχώρηση!

Η Τάμτα, που έχει συνδέσει το όνομά της με το X Factor και εκτός συνόρων, ως κριτής για δύο τηλεοπτικές σεζόν στο σόου της Γεωργίας και άλλες δύο σε αυτό της Ελλάδας, επιστρέφει με μια θεαματική εμφάνιση-έκπληξη!
Μετά από την επιτυχία του Replay με το οποίο ταξίδεψε σε ολόκληρη την Ευρώπη, θα ερμηνεύσει στη σκηνή του X Factor το Seniorita, ένα από τα πιο εμπορικά κομμάτια του 2019 βάσει πωλήσεων, αλλά και το νέο της single Sex with Your Ex που αποτελεί τον προπομπό για το νέo αγγλόφωνο EP που θα κυκλοφορήσει το 2020.

Στη σκηνή θα ανέβει όμως και ο Δημήτρης Μπάσης για να μοιραστεί με το κοινό και τους τηλεθεατές ένα δυνατό κοινωνικό μήνυμα, μέσα από τη μουσική του συνάντηση με τον Χρήστο Μάστορα στο single «Ένα Λεπτό», σε ένα ξεχωριστό ντουέτο.

Από τον ημιτελικό θα προκύψουν τρεις μόνο διαγωνιζόμενοι που θα πάρουν το “πράσινο φως” για τον τελικό, διεκδικώντας να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Ποιο είναι οι διαγωνιζόμενοι του ημιτελικού;

#teamMastoras

Γιάννης Γρόσης
Δημήτρης Παπατσάκωνας

#teamAslanidou

Κωνσταντίνος Στίνης

#teamTheofanous

Άνω Κάτω
AC2