X Factor: Όλα όσα θα δούμε στην πρεμιέρα
Νέα

X Factor: Όλα όσα θα δούμε στην πρεμιέρα

X Factor: Όλα όσα θα δούμε στην πρεμιέρα

Η avant premiere του X Factor πραγματοποιήθηκε χθες και οι συντελεστές της παραγωγής ανυπομονούν για την αποψινή πρεμιέρα.

«Το X Factor είναι πραγματικά ένα πολύ δυνατό και ωραίο παιχνίδι. Όλη η διαδικασία είναι εντελώς διαφορετική από το προηγούμενο. Κάποιος δηλαδή μπορεί να μην έχει τη φωνάρα αλλά να έχει όλο το πακέτο για να κερδίσει τον ακροατή», δήλωσε η Μελίνα Ασλανίδου στην κάμερα του «Ευτυχείτε» για να πάρει τον λόγο  Χρήστος Μάστορας:

«Πιστεύω ότι το X Factor προσφέρει ένα δυνατό άλμα σε όποιον θέλει να πετύχει. Ο Γιώργος Θεοφάνους δεν είναι καθόλου “κακός” θα έλεγα. Ίσα ίσα είναι ο πιο γλυκός Θεοφάνους που έχετε ακούσει και δει».

«Το X Factor είναι μέσα μου. Από την πρώτη στιγμή που το φέραμε στην Ελλάδα τότε με τον Γιώργο Λεβέντη μέχρι τώρα, νιώθω το ίδιο πράγμα, το κάνω με το ίδιο κέφι. Σίγουρα έχει αλλάξει η συμπεριφορά μου ως κριτής. Είπα στον εαυτό μου “μπορείς να τα πεις με πιο ευγενικό τρόπο”», τόνισε ο Γιώργος Θεοφάνους και συνέχισε ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος:

«Ο απόλυτος ή η απόλυτη X Factor πρέπει να τα έχει όλα. Έχουμε ξεχωρίσει άτομα, ευτυχώς υπάρχει υλικό, αλλά έχει εξέλιξη το πράγματα. Γενικά δεν είμαι κακότροπος, αν κάτι δεν μου αρέσει επιβάλλεται να το πω. Αλλιώς δεν είσαι κρητής».