«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»: Τι μέλλει γενέσθαι με τη σειρά της ΕΡΤ όπου πρωταγωνιστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης;
Νέα

«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»: Τι μέλλει γενέσθαι με τη σειρά της ΕΡΤ όπου πρωταγωνιστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης;

«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»: Τι μέλλει γενέσθαι με τη σειρά της ΕΡΤ όπου πρωταγωνιστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης;

Το ρεπορτάζ του Znews από την κρατική τηλεόραση

Εύλογα είναι τα ερωτήματα για την κατά τα άλλα πολύ καλή σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» που προβάλλεται καθημερινά στην ΕΡΤ1.

Bασικός πρωταγωνιστής της σειράς είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο μάτι του κυκλώνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρωινού» και όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας, η διοίκηση της ΕΡΤ -που είναι κρατικός φορέας- βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

«Αυτό που μου μετέφεραν είναι ότι η ΕΡΤ δεν μπορεί να είναι δικαστήριο όταν δεν υπάρχουν επίσημες καταγγελίες στη Δικαιοσύνη και αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Αυτό που η ΕΡΤ θα επιθυμούσε και θα της έλυνε τα χέρια είναι να πει ο συγκεκριμένος ηθοποιός από μόνος του ότι “δεν θέλω να έρθω για ένα διάστημα στα γυρίσματα, να διευκολύνω την ιστορία και μετά να συνεχίσω τη δουλειά μου. Όμως διά του δικηγόρου του, ο συγκεκριμένος ηθοποιός έχει πει ότι από τη Δευτέρα είναι έτοιμος να συνεχίσει τα γυρίσματα» είπε ο Γιώργος Λιάγκας ενώ ο Αλέξης Μίχας τόνισε ότι το ίδιο διαμηνύουν και από την εταιρεία παραγωγής της σειράς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Znews, μιλώντας με στελέχη της ΕΡΤ μας διαβεβαίωσαν ότι η σειρά δεν θα σταματήσει να προβάλλεται, ούτε υπάρχει τέτοια πρόθεση.

Άλλωστε να επισημάνουμε ότι σχεδόν όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα έχουν πάντα ένα μικρό ή μεγαλύτερο στοκ επεισοδίων το οποίο τους επιτρέπει να συνεχίσουν να περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του καναλιού που προβάλλονται.

Αξίζει δε να επισημάνουμε, ότι οι τρεις νέες σειρές στις οποίες επένδυσε φέτος η κρατική τηλεόραση («Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», «Τα καλύτερά μας χρόνια» και «Η τούρτα της μαμάς») εκτός του ότι έχουν αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές για το περιεχόμενο και την ποιότητά τους, ξαναέβαλαν την ΕΡΤ στο παιχνίδι τόσο της μυθοπλασίας όσο και του ανταγωνισμού προσφέροντας ένα προϊόν αντάξιο με αυτό των ιδιωτικών καναλιών. Αυτό από μόνο του είναι ένας παράγοντας που σίγουρα θα παίξει ρόλο στις τυχόν αποφάσεις των διοικούντων.

https://streamable.com/6lc7ps