Χάρης Ρώμας: Επιβεβαιώνει τη συνεργασία με τον Νίκο Κοκλώνη – Τι ετοιμάζουν;
Νέα

Χάρης Ρώμας: Επιβεβαιώνει τη συνεργασία με τον Νίκο Κοκλώνη – Τι ετοιμάζουν;

Χάρης Ρώμας: Επιβεβαιώνει τη συνεργασία με τον Νίκο Κοκλώνη – Τι ετοιμάζουν;

Οι δηλώσεις στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Τη συνεργασία του με τον τηλεοπτικό σταθμό του ANT1 ολοκληρώνει με το «Καφέ της Χαράς» τον ερχόμενο Ιούνιο ο Χάρης Ρώμας και πολλοί αναρωτήθηκαν ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα. Οι πρώτες πληροφορίες μάλιστα τον θέλουν να είναι σε συζητήσεις με Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη με διπλό «χτύπημα».

Πρώτος μετέφερε αυτήν την πληροφορία ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και τώρα αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνεται από τον ίδιο τον Χάρη Ρώμα σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

«Δεν έχει πρόβλημα με την αλλαγή ημέρας “Το Καφέ της Χαράς”. Η σειρά έχει το δικό της συμπαγές κοινό. Ο κόσμος που θέλει να ακολουθήσει μια σειρά την ακολουθεί σε κάθε μέρα», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Στην ερώτηση αν θα συνεργαστεί με την Barking Well Media και τον Νίκο Κοκλώνη είπε: «Δεν σου λέω γιατί είμαι προληπτικός. Ισχύουν τα πάντα. Η δουλειά μας είναι αυτή να μιλάμε με όλον τον κόσμο και να δουλεύουμε. Να βγάζουμε ένα προϊόν και ένα καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και να κάνουμε ευτυχισμένο τον κόσμο. Ετοιμάζω νέα σειρά από Σεπτέμβρη και πιο μετά. Ετοιμάζω και μια ταινία. Ελπίζω να τα κάνω όλα».

«”Το Καφέ της Χαράς” τελειώνει 10 Ιουνίου. Συζητάμε περισσότερα από ένα πράγματα και μετά έχω και άλλα σχέδια», συμπλήρωσε.

Με τον Στέφανο Κωνταντινίδη να αναφέρει πως ο Χάρης Ρώμας ετοιμάζει ένα σίριαλ και μια ταινία και βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Νίκο Κοκλώνη, ενώ ετοιμάζεται και να κατέβει έπειτα και στην πολιτική.

https://streamable.com/ccpdlt