Χάρης Τζωρτζάκης: Η έντονη φόρτισή του μιλώντας για τις κακοποιήσεις – «Τι κάνει το κράτος;»
Νέα

Χάρης Τζωρτζάκης: Η έντονη φόρτισή του μιλώντας για τις κακοποιήσεις – «Τι κάνει το κράτος;»

Χάρης Τζωρτζάκης: Η έντονη φόρτισή του μιλώντας για τις κακοποιήσεις – «Τι κάνει το κράτος;»

Όσα είπε στο «Καλύτερα δε γίνεται»

Ο Χάρης Τζωρτζάκης μίλησε στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ράνια Αλευρά.

Ο ηθοποιός πρόσφατα απέκτησε το δεύτερο παιδί του και όπως είπε στο σπίτι του γίνεται «χαμός» από τη μεγαλύτερη κόρη του που ζηλεύει τον νεογέννητο γιο του.

Μίλησε όμως και για το θέατρο και τις αποκαλύψεις που έχουν γίνεται.

«Κάθε βήμα που έχω κάνει το έχω κάνει με κόπο και δεν μου έχει χαριστεί τίποτα. Νιώθω περήφανος που δεν έχω βάλει πολύ νερό στο κρασί μου. Δεν μπορώ να πω ότι έχω κάνει μεγάλη επιτυχία στην τηλεόραση» είπε.

«Κάτι καθρεφτίζεται από εμάς στην τηλεόραση όταν βλέπεις ένα χαζό ριάλιτι όπου άνθρωποι τρώνε τις σάρκες τους» σχολίασε.

«Δεν έχω καμία εξάρτηση από κέντρα εξουσίας, δεν οφείλω κάτι. Δεν θέλω να με πάρουν σε δουλειές αν δεν θέλουν να είμαι αυτή η προσωπικότητα που είμαι. Ξέρω ότι δυσκολεύονται να με πάρουν οι παραγωγές».

«Το θέατρο δεν είναι ψυχοθεραπεία αλλιώς δεν θα βλέπαμε τόσα σε αυτόν τον χώρο. Υπάρχει πολλή λάθος τρέλα. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μιλούσαμε για τόσο ειδεχθή εγκλήματα. Όταν μιλάμε για σεξουαλικές κακοποιήσεις, βιασμούς, κακοποιήσεις ανηλίκων δεν χωράει “ναι μεν, αλλά”. Να πάνε στη δικαιοσύνη και να μπουν φυλακή όσοι έχουν διαπράξει αυτά τα  εγκλήματα. Να μπουν και να μην ξαναβγούν. Πήραν θάρρος πολλοί άνθρωποι που έζησαν τέτοιες καταστάσεις. Πήγαν στην Ελληνική Αστυνομία και κατήγγειλαν τέτοια περιστατικά και αγνοήθηκαν».

Ο ηθοποιός φορτίστηκε έντονα μιλώντας για το γεγονός ότι τα θύματα αγνοούνται από τις Αρχές αντί να τυγχάνουν υποστηρικτικής μεταχείρισης.

«Βλέπουμε γυναίκες που έχουν καταγγείλει περιστατικά κακοποίησης και λένε ότι κινδυνεύουν. Έχουμε τόσες γυναικοκτονίες μέσα στο 2021 και ακόμα μετράμε. Τι κάνει το κράτος;» είπε.

https://streamable.com/mo22nn