Xάρης Βαρθακούρης: Έδωσε spoiler για το The Masked Singer
Νέα

Xάρης Βαρθακούρης: Έδωσε spoiler για το The Masked Singer

Xάρης Βαρθακούρης: Έδωσε spoiler για το The Masked Singer

Ποιοι θα είναι στην κριτική επιτροπή;

Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε στο «Ευτυχείτε» και εκτός από το «ροζ» βίντεο της Χριστίνας μίλησε και για το The Masked Singer, το talent show που ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ στο οποίο θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή.

«Να βάλετε spoiler alert, ισχύει (ότι θα είμαι στην κριτική) και δεν είναι μυστικό. Ακούω πρώτη φορά το όνομα της Φουρέιρα. Ξέρω για τον Νίκο Μουτσινά και την Τάμτα. Δεν σου κρύβω ότι μου αρέσει, τη βλέπω αυτή την επιτροπή στο μυαλό μου» είπε για την κριτική επιτροπή.

«Είναι ένα concept πολύ πιο κοντά στη “γειτονιά” μου, έχει σχέση με το τραγούδι. Δεν θα είναι ζωντανό άρα  λίγο πιο ασφαλές. Όταν μου προτάθηκε προ κορονοϊού χωρίς να ξέρω ότι θα δυσκολέψουν οι συνθήκες, σκέφτηκα να πω ναι για να με εξιλεώσει σε περίπτωση που δεν πάει καλά το Big Brother» εξήγησε.

https://streamable.com/7hf8j6

Το format του The Masked Singer είναι κάτι μεταξύ The Voice και YFSF όπως θα ακούσετε και στο ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, όπου κάθε εβδομάδα θα εμφανίζονται γνωστά ονόματα ντυμένα με στολές που θα τους κρύβουν.

Παρουσιαστής  θα είναι ο Σάκης Ρουβάς ενώ όπως επεσήμανε ο δημοσιογράφος, το γεγονός ότι η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε στον Νίκο Μουτσινά ίσως είναι και μία ένδειξη ότι έχει συμφωνήσει, καθώς της ζητήθηκε να πάει και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ως καλεσμένη.