Χάρης Βαρθακούρης: «Το timing της τηλεόρασης ήρθε τη στιγμή που το τραγούδι ήταν σε μηχανική υποστήριξη. 2,5 χρόνια η τηλεόραση με ζει, δεν είμαι αχάριστος»
Νέα

Χάρης Βαρθακούρης: «Το timing της τηλεόρασης ήρθε τη στιγμή που το τραγούδι ήταν σε μηχανική υποστήριξη. 2,5 χρόνια η τηλεόραση με ζει, δεν είμαι αχάριστος»

Χάρης Βαρθακούρης: «Το timing της τηλεόρασης ήρθε τη στιγμή που το τραγούδι ήταν σε μηχανική υποστήριξη. 2,5 χρόνια η τηλεόραση με ζει, δεν είμαι αχάριστος»

Όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την τηλεοπτική του καριέρα, τη σύζυγό του και τη μουσική

Ο Χάρης Βαρθακούρης ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τη μουσική και την τηλεόραση.

Εξηγώντας πώς για λίγο «εξαφανίστηκε» από τα πράγματα και επανήλθε όταν άρχισε να ακούγεται ξανά το «Βράδια αξημέρωτα» που έπαιξε ο Γιώργος Λιανός στο ραδιόφωνο είπε:

«16 χρόνια μετά απέκτησε δύναμη. Ξαφνικά άρχισα να δέχομαι προτάσεις για live χωρίς να ξέρω γιατί».

«Πολύς κόσμος που με γνωρίζει από κοντά λέει ότι είχε λάθος εντύπωση για μένα. To Globetrotters ξεκλείδωσε τη δική μου εικόνα γιατί όσο κι αν πρόσεχα στην αρχή πάνω στην εβδομάδα ξέχασα την κάμερα και βγήκε ένας πραγματικός εαυτός» είπε για την εμφάνισή του στην τηλεόραση.

Γιατί ασχολήθηκε με αυτήν; «Δεν ήταν τίποτα σχεδιασμένο. Στο Globetrotters δεν ήθελα να πάω. Αρνήθηκα γιατί δεν ήθελα να λείψω από τα παιδιά. Είπα στη γυναίκα μου να πάει μόνη της. Μου ζήτησε να πάμε για την εμπειρία αλλά και γιατί θα τη βοηθούσε στην καριέρα της. Μου λέει “κακό δεν θα  μας κάνει”. Πόσο δίκιο είχε!»

«Πολύ γρήγορα κατάλαβα “Θεέ μου πού έμπλεξα;”. Ξέρω ότι δεν θα το ξανακάνω»

Μιλώντας για το Βig Brother που ακολούθησε είπε:

«Αυτό που με απασχολούσε είναι να είμαι αξιοπρεπής.

Έκανα ένα λάθος πριν αναλάβω, είδα το αμερικάνικο που είναι πολύ μακριά από μας. Μου είχαν δώσει το ιταλικό.

Η παρουσιάστρια που είναι γυναίκα ούτε κιτρινίζει, ούτε θίγει και είπα αν δεν μπορώ να κάνω αυτό τότε τι μπορώ να κάνω;

Αφού βούλιαξα, κατάλαβα.

Ευτυχώς που είχα δίπλα μου έναν Αντρέα που όμως είναι ωρολογιακή βόμβα που δεν ξέρεις πότε θα εκραγεί. Το γεγονός ότι βγήκα αλώβητος το βάζω στη στήλη με τα υπέρ μου. Από τηλεθέαση πήγε καλά.

Πολύ γρήγορα κατάλαβα “Θεέ μου πού έμπλεξα;”. Ξέρω ότι δεν θα το ξανακάνω».

Θα ξαναέκανε τηλεόραση όπως η εκπομπή που έκανε με τη σύζυγό του στον ΣΚΑΪ τα Σαββατοκύριακα; «Όχι εφόσον προϋποθέτει ότι πρέπει να κρίνω χαρακτήρες ριάλιτι και εμφανίσεις γυναικών. Δεν το έχω, δεν είμαι κουτσομπόλης. Με δυσκολία έβλεπα το Big Brother που παρουσίαζα» είπε.

«Το timing της έλευσης της τηλεόρασης στη ζωή μας ήρθε τη στιγμή που το τραγούδι που μου πήγαινε ήταν σε μηχανική υποστήριξη. 2-2,5 χρόνια η τηλεόραση με ζει, δεν μπορώ να είμαι αχάριστος. Ούτε η Αντελίνα ούτε εγώ που σε μια τόσο δύσκολη επαγγελματική περίοδο είχαμε ένα σταθερό εισόδημα. Δεν την σνομπάρω την τηλεόραση. Δεν την αγαπώ όσο τη μουσική αλλά την κάνω κέφι, τη συμπαθώ.

Είχα μια πρόταση φέτος να αναλάβω ένα τηλεπαιχνίδι αλλά αρνήθηκα γιατί είδα αυτό που μου δείξανε και είπα δεν μου πάει.

Η επόμενη πρόταση αν μου γίνει αν είναι κάτι μουσικό σε οποιαδήποτε μορφή -ακόμα και ως κριτής- θα το σκεφτώ. Τώρα σκέφτομαι διαφορετικά» είπε.

«Η συνεργασία με την Αντελίνα κακό δεν μας έκανε. Είμαστε ακόμα μαζί»

Αναφέρθηκε όμως και στην αλλαγή εμφάνισης της συζύγου του που ξανάγινε μελαχρινή.

«Το σωστό είναι ότι επανήλθε στο χρώμα της, στο χρώμα που τη γνώρισα. Η Αντελίνα έγινε ξανθιά λόγω της τηλεόρασης. Αν δεν είσαι ξανθιά δεν έχεις μέλλον. Εγώ τη γνώρισα μελαχρινή. 4 χρόνια είναι κατάξανθη και δεν την αναγνώριζα. Όταν ήρθε στο σπίτι είδα τη γυναίκα μου, την αναγνώρισα.

Η συνεργασία με την Αντελίνα κακό δεν μας έκανε. Είμαστε ακόμα μαζί, είμαστε πολύ καλά. Ξέρω ότι μέχρι σήμερα είμαστε πολύ καλά».

Η ατάκα του Γιάννη Πάριου για το Βig Brother ήταν: «αν είναι τα λεφτά καλά κάντο».

Μιλώντας για το σήμερα, 12 χρόνια μετά το τελευταίο του τραγούδι πλέον έχει νέο και εξήγησε πώς το J2US συνέβαλε σε αυτό.

«Στο πρώτο επεισόδιο του J2US άκουσα τόσους διθυράμβους από τους κριτές που άκουσε ο Αρσενάκος και πήρε τον Ηλία τον Μπενέτο και έτσι άλλαξα δισκογραφική».

«Δεν με νοιάζει να είμαι πρώτο όνομα στο μαγαζί. Ένα θέμα έχω, της ρουτίνας. Βαριέμαι τη ρουτίνα. Αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε ένα σταθερό πρόγραμμα και την περιοδεία προτιμώ το δεύτερο».