Χριστίνα Κεφαλά: «Όταν μπήκα στο παιχνίδι με επηρέασε κυρίως πώς θα με δει η Μαριαλένα»
Νέα

Χριστίνα Κεφαλά: «Όταν μπήκα στο παιχνίδι με επηρέασε κυρίως πώς θα με δει η Μαριαλένα»

Χριστίνα Κεφαλά: «Όταν μπήκα στο παιχνίδι με επηρέασε κυρίως πώς θα με δει η Μαριαλένα»

Τι είπε για τον Γιώργο Λιβάνη;

Η Χριστίνα Κεφαλά ήταν καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό μεσημεράκι» και μίλησε φυσικά για το Survivor.

«Θεώρησα πολύ λογικό να φύγει ο Αλέξης. Όσο ήμουν μέσα στο παιχνίδι δεν το καταλάβαινα, τώρα που βγήκα έξω είδα την εικόνα που είχε. Ο Αλέξης είναι πολύ έξυπνος και χειριστικός. Όλοι ήμασταν πραγματικοί μπροστά στην κάμερα αλλά μερικοί ήθελαν να φανούν λίγο παραπάνω» είπε ενώ δήλωσε βέβαιη ότι μεταξύ εκείνης και της Άννας Μαρίας Βέλλη θα έφευγε  η δεύτερη.

Όπως ομολόγησε είχε ένα φλερτ πριν από το παιχνίδι με τον Σάκη Κατσούλη αλλά δεν κράτησε πολύ καιρό- απλά δεν είχαν συνεννοηθεί τι θα πουν.

«Εμένα όταν μπήκα στο παιχνίδι με επηρέασε αυτό λίγο όχι ως προς τον Σάκη αλλά πώς θα αντιμετωπίσω τη Μαριαλένα και κυρίως πώς θα με δει. Κάθισα μαζί της, το βρήκα. Της εξήγησα τα πράγματα πώς ήταν. Αυτό που με επηρέαζε και ήθελα να το φτιάξω στο παιχνίδι ήταν η σχέση μου με τη Μαριαλένα, για να νιώσω καλά» είπε για την είσοδό της στο ριάλιτι.

«Εμπιστοσύνη δεν έχω σε κανέναν» είπε απαντώντας για το αν ο Σάκης ήταν πιο κοντινός της. «Περάσαμε όλοι από ειδικό κάστινγκ» είπε.

«Δεν κατηγόρησα τον Νίκο ότι επίτηδες με τραυμάτισε» είπε και εξήγησε τι έγινε στη σκηνή του ατυχήματός της.

«Ο Τζέημς είναι πολύ έξυπνο παιδί και είναι από τα πρώτα άτομα 24 χρονών με τόσο μεγάλη ευφυΐα. Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει εκεί μέσα. Κάποιοι πάνε με τον σταυρό στο χέρι, κάποιοι με την ευφυΐα, κάποιοι με τα αγωνίσματα» είπε.

Αποκάλυψε στον Νίκο Μουτσινά τι της είπε η Μαριαλένα να μεταφέρει στον Γιώργο Λιβάνη αλλά «ο κύριος Λιβάνης δεν απαντάει στα μηνύματα» όπως αποκάλυψε.

https://streamable.com/4zpaww