Χριστίνα Πολίτη: Απούσα από την πρεμιέρα του «Σου Κου family»
Νέα

Χριστίνα Πολίτη: Απούσα από την πρεμιέρα του «Σου Κου family»

Χριστίνα Πολίτη: Απούσα από την πρεμιέρα του «Σου Κου family»

Η σύντροφος του Κώστα Σπυρόπουλου αποφάσισε να μην εμφανιστεί στην εκπομπή του ζεύγους Βαρθακούρη αυτό το Σαββατοκύριακο

Για την πρεμιέρα της νέας εκπομπής του Σαββατοκύριακου ετοιμάζονται στον ΣΚΑΪ, με τον Χάρη Βαρθακούρη και τη σύζυγό του Αντελίνα να κρατούν συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό τα μεσημέρια!

Το «Σου Κου family» θα βγει στον αέρα το Σάββατο (30/1) με το ζευγάρι να υπόσχεται στο κοινό θέματα και στήλες που θα το αποφορτίσουν από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα. Μαζί τους θα είναι ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνά και η δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη.

Ωστόσο, για αυτό το πρώτο σαββατοκύριακο, η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί χωρίς τη Χριστίνα Πολίτη. Και αυτό, όπως μαθαίνουμε, ήταν αποκλειστικά δική της επιλογή για να μην φέρει κανέναν σε δύσκολη θέση- το κυριότερο όμως είναι ότι ήθελε να μείνει δίπλα στον, έφηβο πλέον, Άλεξ. Εξάλλου, όπως λένε και οι φίλοι του ζεύγους Σπυρόπουλου- Πολίτη,  ο ο Άλεξ  έχει μεγάλη αδυναμία στον Κώστα Σπυρόπουλο (ζουν όλοι κάτω από την ίδια στέγη), και σίγουρα όλο αυτό που συμβαίνει έχει αντίκτυπο και πάνω του, αφού βρίσκεται σε μια πολύ ευαίσθητη ηλικία.

Ο σάλος που έχει ξεσπάσει γύρω από το όνομα του συντρόφου της Κώστα Σπυρόπουλου φαίνεται ότι είναι ο λόγος που προτιμήθηκε να μην δώσει το «παρών», με τις πληροφορίες ωστόσο να αναφέρουν ότι τα επόμενα σαββατοκύριακα θα βρίσκεται κανονικά στη θέση της. Για τον ίδιο λόγο, δεν θα πραγματοποιηθεί η προγγραμματισμένη εμφάνιση του 56χρονου ηθοποιού στην εκπομπή.

Υπενθυμίζεται ότι η Χριστίνα Πολίτη, πριν ακόμα δουν το φως της δημοσιότητας οι καταγγελίες της Τζένης Μπότση, της Αγγελικής Λάμπρη και της Λουκίας Μιχαλά, προχώρησε σε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση με αποδέκτη τον ηθοποιό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλοντας να εκφράσει τη στήριξή της προς το πρόσωπό του.