Χριστίνα Βίδου: «Ό,τι έχει να κάνει με παιδιά, δεν μπορώ να το διαχειριστώ»
Νέα

Χριστίνα Βίδου: «Ό,τι έχει να κάνει με παιδιά, δεν μπορώ να το διαχειριστώ»

Χριστίνα Βίδου: «Ό,τι έχει να κάνει με παιδιά, δεν μπορώ να το διαχειριστώ»

Οι δυσκολίες στον χώρο της δημοσιογραφίας

Η δημοσιογράφος Χριστίνα Βίδου μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και τη Κέλλυ Βρανάκη και αναφέρθηκε στον χώρο της δημοσιογραφίας και τις δυσκολίες της αλλά και στον ρόλο της ως μαμά.

«Έλεγα στη μαμά μου ότι θέλω να γίνω Λιάνα Κανέλλη. Μου άρεσαν οι εκπομπές που έκανε με την ελληνική γλώσσα, είχε τόση ευφράδεια που εντυπωσιαζόμουν με τις λέξεις.

Όταν έπεσαν οι Δίδυμοι Πύργοι έκανε εκπομπή στο ραδιόφωνο και αυτό που συνέβαινε μπροστά στα μάτια μας, μας είχε κλονίσει και μας είχε καθηλώσει. Συνήθως έχουμε αντανακλαστικά εμείς οι δημοσιογράφοι. Υπήρχε μία νεκρική σιγή και έπρεπε μετά στις 15:00 να πω το δελτίο. Και η φωνή μου, όχι ράγισε ακριβώς, αλλά έπρεπε να πω αυτό που συνέβαινε. Ό,τι έχει να κάνει με παιδιά, δεν μπορώ να διαχειριστώ πράγματα», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Η δημοσιογραφία είναι δύσκολος χώρος και δεν νομίζω ότι υπάρχει άντρας ή γυναίκα που να μην έχει βιώσει τον ανταγωνισμό. Είναι ένας συνεχής ανταγωνισμός. Εάν δεν υπάρχει κάποιος να σε τραβήξει, να σε κάνει καλύτερο, θα μείνεις πίσω».

Η δημοσιογράφος παραδέχτηκε ότι μαγειρεύει μαμαδίστικα φαγητά και προσπαθεί να μην υπάρχουν πολλά επεξεργασμένα στο σπίτι της. Πολλές φορές, προσθέτει στην διατροφή της και τροφές, όπως καρύδα, που δεν είναι και πολύ αποδεκτά από την οικογένειά της, με αποτέλεσμα να τα γεύεται μόνη της.