Χρήστος Μενιδιάτης: Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του Χρήστου Κυριαζή
Νέα

Χρήστος Μενιδιάτης: Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του Χρήστου Κυριαζή

Χρήστος Μενιδιάτης: Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του Χρήστου Κυριαζή

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί πριν από τέσσερα χρόνια

Μια ιδιαίτερη φιλία συνέδεε τον Χρήστο Κυριαζή με τον Χρήστο Μενιδιάτη, με τους δύο τραγουδιστές να έχουν συνεργαστεί το 2017.

Ο Χρήστος Κυριαζής άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 ετών και σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, με τον καλό του φίλο Χρήστο, να αποκαλύπτει την τελευταία του επιθυμία, αλλά και τις πτυχές του χαρακτήρα του.

«Μια είδηση τραγική για όσους γνωρίζαμε και την οικογένειά του και τον ίδιο, ξέραμε ότι τον τελευταίο καιρό τα πράγματα για εκείνον είναι πολύ δύσκολα. Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί αυτό το πολύ τραγικό γεγονός», δήλωσε αρχικά στο Love Ita και συνέχισε:

«Είχα την τύχη να γνωρίσω τον Χρήστο Κυριαζή πριν από περίπου 4 χρόνια. Ήταν καλοκαίρι του 2017 όταν συνεργαστήκαμε. Ήταν μια εμπειρία συγκλονιστική, όχι μόνο πάνω στη σκηνή, αλλά και κάτω από αυτή. Ένας άνθρωπος πολύ ιδιαίτερος, πολύ τρυφερός, πολύ δοτικός, πραγματικά μοναδικός. Ήμουν από μικρός θαυμαστής του και έγινα και φίλος του στην πορεία».

«Ξέραμε ότι μέρα με τη μέρα τα πράγματα χειροτέρευαν για εκείνον. Νοσούσε τα τελευταία περίπου δύο χρόνια. Το πάλεψε με πάρα πολύ αξιοπρέπεια, αρχοντική συμπεριφορά απέναντι σε αυτό το τέρας που όποιον βρίσκει τον ρίχνει κάτω. Έφυγε με το κεφάλι ψηλά. Τα τραγούδια του θα μας συντροφεύουν για πάντα», πρόσθεσε και επεσήμανε:

«Η αύρα του ήταν πραγματικά συγκλονιστική. Αυτό που για εμένα ήταν απόλαυση ήταν αφού ολοκληρώθηκε η συνεργασία μας, κάποια απογευματάκια και βράδια πηγαίναμε σε κάποια μαγαζάκια στον Πειραιά, μαζί με έναν κοινό μας φίλο και μας εξιστορούσε πράγματα από το παρελθόν.

Η κ. Σοφία, μια εξαίρετη κυρία, πραγματικά . Ήταν δική του επιθυμία να μη μεταφερθεί σε κάποιο νοσοκομείο, παρότι η κατάστασή του δυσκόλευε μέρα με τη μέρα. Δεν μπορούσε κανείς να αρνηθεί τη δική του επιθυμία», κατέληξε.