«Χρυσή τηλεόραση»: Απίστευτη Βάνια! Δείτε πού σκαρφάλωσε έξω από το πλατό για να μιμηθεί τη φωτογράφιση του GNTM!
Νέα

«Χρυσή τηλεόραση»: Απίστευτη Βάνια! Δείτε πού σκαρφάλωσε έξω από το πλατό για να μιμηθεί τη φωτογράφιση του GNTM!

«Χρυσή τηλεόραση»: Απίστευτη Βάνια! Δείτε πού σκαρφάλωσε έξω από το πλατό για να μιμηθεί τη φωτογράφιση του GNTM!

Τι άλλο σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς; Δείτε τα βίντεο της εκπομπής

Στα κυπριακά Μέσα επεκτάθηκε ο Νίκος Μουτσινάς στη «Χρυσή τηλεόραση» και το τραγούδι που συνέθεσε Κύπριος μαθηματικός για τον κορονοϊό. Δεν ήταν όμως καλύτερο από το αντίστοιχο περσινό της Βάνιας!

Τι συνέβη στο ακουστικό της Κατερίνας Καινούργιου και απελπίστηκε on air;

«Ολόουν» ήταν η Άρια Δαμουλάκη επί 5 χρόνια στην εκπομπή της (χωρίς παρουσιαστή) όπως είπε στον Αλέξανδρο Πετρίδη και άξιζε να είναι στα σχόλια του Νίκου.

Η Ιζαμπέλα «συμβουλικά» είπε στην Άννα  του Bachelor να μην αυτοεπαινείται. «Το ΕΣΡ κοιμάται; Αυτή με τα μαύρα μαλλιά είναι ακόμα μέσα; Έχει αισθήματα; Κι εγώ αναγούλα» είπε.

https://streamable.com/gb8ti6

Ο Χάρης Βαρθακούρης δήλωσε ότι προτίθεται να γράψει τραγούδι για την Παναγιώταρου και τη Λιόλιου αρκεί να πληρωθεί πολλά.

Η Σόφη Ζαννίδου δήλωσε ότι είναι 71 ετών και όταν θέλει να νιώσει καλά πάει στην παλιά της γειτονιά και βλέπει τις παλιές της συμμαθήτριες.

Δεν είχε προηγούμενο το ακροβατικό της Βάνιας που βγήκε εκτός πλατό, ανέβηκε σε ύψωμα πάνω στον κεντρικό κλιματισμό του στούντιο για να μιμηθεί τη δοκιμασία του GNTM και ο Νίκος τη φωτογράφιζε ενώ ήταν ανεβασμένος πάνω σε γερανό.

https://streamable.com/89ci8b

Την τραυματική της εμπειρία από το δημοτικό διηγήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νίκος απόρησε πώς η εκπαιδευτικός της διδάσκει μετά από αυτό. «Μπράβο της ξεπέρασε διάφορες φοβίες, είναι η βασίλισσα του πρωινού».

Για άλλη μια φορά το Γωγουλίνι έκανε «ατ» στο Facebook, «προμοντάρει» τους πελάτες της και της αρέσει το «αξάζ» στην τηλεόραση. «Έχει δίκιο το Γωγουλίνι πάντως σχολίασε ο Νίκος.

Η Δανάη Μπάρκα περνάει «κρίση» στη «σχέση» της με τον Τίμο Ζαχαράτο, ψάχνει μάγειρα και ζητάει βιογραφικά με μαγιό και μιλάει μόνο στην οικογένειά του όχι στον ίδιο…

Μάθημα κλίσης ουσιαστικών έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην Ελένη Μενεγάκη και εκείνη τον ρώτησε αν αυτά τα έκανε και στον ΑΝΤ1.

Χρυσή τηλεόραση πάντως πήρε η Σόφη Ζαννίνου.