«Χρυσή τηλεόραση»: Η «αλεπού» Καλίδης και το Ζευγολατιό, το νέο «αξιοθέατο μαζί με την Ακρόπολη»
Νέα

«Χρυσή τηλεόραση»: Η «αλεπού» Καλίδης και το Ζευγολατιό, το νέο «αξιοθέατο μαζί με την Ακρόπολη»

«Χρυσή τηλεόραση»: Η «αλεπού» Καλίδης και το Ζευγολατιό, το νέο «αξιοθέατο μαζί με την Ακρόπολη»

Τι σχολίασε σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς;

Η Πρισίλα Πρίσλεϊ έστειλε μήνυμα στη Ζήνα Κουτσελίνη και ζήτησε αντίτυπο του βιβλίου της και η παρουσιάστρια της έστειλε το δικό της μήνυμα στα Αγγλικά.

Το «Πρωινό» έψαξε να βρει και αυτό συμμαθητές και φίλους του Μπάρτζη αλλά και έμαθε όλη την προετοιμασία για την υποδοχή του παίκτη όπως οι 50 προβατίνες.

«Οι 50 προβατίνες δεν είναι προετοιμασία. Δεν έχω πάει στο Ζευγολατιό. Θα πάμε όλοι. Θα έρχονται οι τουρίστες και θα πηγαίνουν στη Ρόδο όπου ο Τζέιμς έκανε τα πρώτα του βήματα και στο Ζευγολατιό που ο Νικόλας είπε τις πρώτες του λέξεις. Θα γίνει έτσι κι αλλιώς αξιοθέατο μαζί με την Ακρόπολη. Να στείλουμε κι εμείς μια αποστολή βρε παιδιά» είπε ο Νίκος και η Βάνια πέταξε από τη χαρά της στην προοπτική να πάει στα μέρη του παίκτη του Survivor.

Η Μαριάννα θέλει να χωρίσει τον Στέφανο και ο Νίκος σχολίασε «τα έχουμε δει αυτά στα Φιλαράκια».

Ο Διονύσης ήταν ευχαριστημένος ως αρχηγός αλλά τα μέλη της ομάδας του δεν είχαν την ίδια άποψη. Εξαίρεση ο Ιωάννης που άλλα έλεγε στους κριτές και άλλα στο κιου.

Μα τι συμβαίνει επιτέλους με τη Μαριαλένα και τον Σάκη και τις δηλώσεις αγάπης στο Survivor. «Τελικά είναι δεν είναι, είναι; Γύρισε από την Ύδρα ο Λιβάνης; Πολύ δύσκολα τα πράγματα.

Από σήμερα στηρίζω Ντάφυ για νικητή. Έχουμε δει πολλά, έχουμε δει κι ένα Big Brother» είπε αφήνοντας υπονοούμενο για την νίκη της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη.

«Τα παιδιά αν δεν είναι μαζί ας γίνουν κάτι» συμπλήρωσε.

Καλή αρχή ευχήθηκε η Φαίη Σκορδά στον πρόεδρο της Ανθοκομικής Έκθεσης που… τελειώνει.

Οδηγίες για το ξεμάτιασμα του σπιτιού έδωσε η Μάρα Μεϊμαρίδη και η Βάνια αποφάσισε να δώσει το δικό της ραντίζοντας το πλατό με ξίδι ενώ ζήτησε από την τύχη της να της στείλει και τον Μπάρτζη.

«Αυτό δεν είναι κατά Μάρα είναι κουταμάρα» της είπε ο Νίκος.

https://streamable.com/az1zm8

Πολύ «αλεπού» είναι ο Πάνος Καλίδης που ξεκλείδωσε το ίντερνετ στην τηλεόραση ξενοδοχείου.

Ο Γιώργος Παπαδάκης θυμήθηκε το αμάνικο φανελάκι του Τζέιμς στο Survivor επειδή εκείνος δεν μπορεί να βγει ο ίδιος με αμάνικο.

Ξέσπασε η Μάρα Μεϊμαρίδη με το περιστατικό της Παρασκευής που το αποκάλεσε «σκουλικαντέρα Αμαζονίου» και η Κατερίνα Καινούργιου αναρωτήθηκε αν είναι μεγάλη.

Η Νικολέτα έφυγε από το Survivor και άφησε πίσω της τις κραυγές της στον στίβο μάχης.

Χρυσή τηλεόραση πήρε η Ζήνα Κουτσελίνη.

https://streamable.com/8h0uoy