«Χρυσή τηλεόραση»: Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έκανε την αποκάλυψη για το J2US και το τρολάρισμα στον Νίκο Μουτσινά
Νέα

«Χρυσή τηλεόραση»: Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έκανε την αποκάλυψη για το J2US και το τρολάρισμα στον Νίκο Μουτσινά

«Χρυσή τηλεόραση»: Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έκανε την αποκάλυψη για το J2US και το τρολάρισμα στον Νίκο Μουτσινά

Το τραγούδι που του αφιέρωσαν για τονχορό του

J2US, απαντήσεις και τρολάρισμα είχε η «Χρυσή τηλεόραση» στο «Καλό μεσημεράκι», με τον Νίκο Μουτσινά να… «απειλεί» την παραγωγή, προειδοποιώντας τους για το τι θα πάθουν μέχρι το τέλος του χρόνου.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη έβγαλε… δόντια στην κριτική επιτροπή του J2US, με τους τέσσερις να την κατηγορούν ότι δεν τους κοιτάει όταν της μιλάνε. «Ίντριγκα, ίντριγκα», φώναξε ο Νίκος Μουτσινάς και προχώρησε με Μαρίνα Πατούλη και Θάνο Πετρέλη. «Πρέπει να επικαλούνται τη φιλανθρωπία, αλλιώς θα τρελαθούμε με αυτό το σόου».

Η Δέσποινα Βανδή δεν γλιτώνει από τους δημοσιογράφους και στην Έλενα Πολυκάρπου δεν σηκώνεις ποτέ το τηλέφωνο!

Η Νάταλι Κάκκαβα έκανε παράπονα από την εκπομπή της στον Νίκο Μουτσινά ότι δεν παίζουν πλάνα στο «Καλό μεσημεράκι». «Δεν επιλέγω εγώ τι θα παίξουμε. Εγώ ό,τι μου παίξει της το αυτώνω. Να τους παίζουμε τους ανθρώπους», την απάντησε.

Στο απόσπασμα από το DWTS ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε ότι μοιάζει στη μητέρα του την κ. Φρόσω και οι συνάδελφοί του τον τρόλαραν ασύστολα. «Δεν πειράζει η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της και ο ΣΚΑΪ εμένα. Τελικά με πείραξε ότι δεν γύρισαν οι καρέκλες στο Voice».

Η Νικολέττα Ράλλη την πάτησε στον αέρα και η Ειρήνη Παπαδοπούλου εμφανίστηκε στο πλατό για να του χορέψει και να του τραγουδήσει.

«Ήταν πολύ όμορφο το live. Θα μπορούσα άνετα να είμαι με την κ. Μεϊμαρίδη. Είναι γυναίκα με πνεύμα, με σοφία, με γνώσεις. Τη θαυμάζω. Ο Τζέιμς έχει δικό του τόνο. Είναι άσχετος από μουσική, ενώ η κ. Μάρα ξέρει παίζει πέντε όργανα.  Η Μαρίνα Πατούλη δεν έφυγε, την πείσαμε. Εγώ κατάλαβα ότι στο τέλος του live την πείσαμε. Αρχικά είναι θεά η κ. Πατούλη κι εκείνη ένιωσε άβολα μην την κριτικάρουν», δήλωσε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Ο Πάνος Μουζουράκης δεν σέβεται ούτε τη νικήτρια της Eurovision, με τη σαΐτα που της πέταξε, ενώ η κ. Στέλλα πήρε μεταγραφή και εντυπωσίασε τον Νικόλα που το καταχάρηκε.