«Χρυσή τηλεόραση»: Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι εισέβαλε στο πλατό και έκανε αποκαλύψεις για το Survivor
Νέα

«Χρυσή τηλεόραση»: Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι εισέβαλε στο πλατό και έκανε αποκαλύψεις για το Survivor

«Χρυσή τηλεόραση»: Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι εισέβαλε στο πλατό και έκανε αποκαλύψεις για το Survivor

Τι είπε για τον Γιώργο Κοψιδά και τη ζήλια του Περικλή Κονδυλάτου

Νεύρα είχε η ελληνική τηλεόραση τις τελευταίες ημέρες, όπως παρουσίασε ο Νίκος Μουτσινάς στη «Χρυσή Τηλεόραση», ωστόσο όλα ξεχάστηκαν όταν εμφανίστηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο πλατό και προχώρησε σε αποκαλύψεις για το τι συνέβαινε στον Άγιο Δομίνικο.

Νεύρα και «φαρμακερές» ατάκες

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου στο «Ευτυχείτε», βάζοντας αρχισυντάκτη και συνεργάτες στη θέση τους κάθε φορά που την απασχολούσαν ή δεν έκαναν ησυχία.

Νεύρα και από τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο «Έλα Χαμογέλα», με τον πρώην «Μαχητή» του Survivor να κάνει παράπονα ότι του «έφαγαν» τη μισή στήλη.

Ο Χάρης Βαρθακούρης και η «φαρμακερή» ατάκα για την Αντελίνα έφερε γέλια, ενώ στο στόχαστρο μπήκαν η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

https://streamable.com/0upogb

Survivor και Ηλιάνα

Στο Survivor έχουν ξεχάσει την έννοια του σεξ και ο Νίκος Μουτσινάς αηδίασε με αυτά που άκουγε από την μπλε ομάδα. «Μπορώ να το καταλάβω ότι δεν νιώθουν τίποτα σε σχέση με την καθαριότητα πάντα. Το ότι είναι σαλιγκάρι ο Καλίδης δεν το ξέρω, σοκαρίστηκα».

Η Ναταλία Γερμανού είχε καλεσμένη την Ηλιάνα Παπαγεωργίου κι εκείνη ρώτησε την παρουσιάστρια αν το κρύο που κάνει στο πλατό είναι για διατήρηση. Η Βάνια βγήκε κουκουλωμένη με μια κουβέρτα, καθώς κρυώνει για να διατηρείται ο «Μούτσι» φρέσκος.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης θέλησε να ξεκαθαρίσει τις ώρες που έχουν στη διάθεσή τους οι καταναλωτές με το click n shop, αλλά κάτι πήγε στραβά.

https://streamable.com/q60iou

Η εισβολή

Το «σήριαλ» ζήλιας στο «Πρωινό» με την Ανθή Σαλαγκούδη συνεχίζεται και ο παρουσιαστής αναρωτιέται γιατί παίζουν ακόμα αυτό το παιχνίδι.

Ο Νίκος Μουτσινάς έγινε έξαλλος με τους «μπλε» για τις τοποθετήσεις τους σχετικά με την κόκκινη ομάδα και το ότι δεν χαιρέτησαν την Ασημίνα, χαρακτήρισε ως χειρότερη έκφραση το «τη γυρίζουν την μπιφτέκα» και έδειξε σκηνές από τότε που την κορόιδευαν.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έκανε «ντου» στο πλατό και ο Νίκος τρελάθηκε. «Με φάγανε» είπε η Ελίζαμπεθ και συνέχισε: «Ήμουν σίγουρη για τη νίκη μου. Πρόλαβα να χάσω 5 κιλά και έχω παντού σημάδια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι εναντίον του Κοψιδά. Είναι ήρεμος, δεν ενοχλεί κανέναν, μας κοουτσάρει, μας δίνει συμβουλές και πιο πολύ ενοχλεί τον Περικλή. Ο Περικλής θέλει να γίνει αρχηγός αλλά δεν μπορεί με 3 νίκες».

https://streamable.com/xitguf

«Με την πείνα δεν έχω πρόβλημα. Τρώγαμε ψάρι, ο Κόρο να είναι καλά εκεί που είναι, μας ψάρευε, μας μαγείρευε η Σοφία. Είναι πολύ καλή, είναι και μάνα και έχει περάσει δύσκολα. Για την Ασημίνα τι να πω; Μόλις έφαγα, δεν θέλω να κάνω εμετό. Δεν έχετε καταλάβει ποιος είναι αυτός που κοροϊδεύει και έχει δύο πρόσωπα; Νομίζω ότι είναι αρχαίο το όνομά του, νομίζω ότι ήταν ο “χρυσός αιώνας”. Ο Περικλής. Ο Περικλής  δεν μιλάει στα μούτρα, είναι αυτός που τα λέει και πίσω. Πίσω από την κάμερα. Κάνει την κυβίστηση, την μπιφτέκα που λέει ο Μπάρτζης. Μπροστά μου ήταν μια χαρά, αλλά πίσω μου είδα ότι είχε πρόβλημα με τα στήθη μου», πρόσθεσε η Ελίζαμπεθ και συνέχισε:

«Ο κόσμος με θέλει πάλι πίσω», είπε και ο Νίκος Μουτσινάς προκάλεσε την Acun Medya να την πάει πίσω.  «Δεν έχω τελειώσει εγώ με το Survivor».

«Δεν μου αρέσει στον Τζέιμς ότι νόμιζε ότι είμαστε πιόνια. Ήταν κουραστικός. Θα βγω έξω από τα ρούχα μου με τον Αλέξη Παππά. Τι μένος ήταν αυτό; Ξέχασε από πού ξεκίνησε;», κατέληξε.

https://streamable.com/ao5l1x

Ο Χάρης Βαρθακούρης «πέταξε» τη σπόντα του για την ψυχολόγο του Big Brother και το γεγονός ότι δεν έπαιρνε τον λόγο στο reality.

Ο άντρας της Ζενεβιέβ κάνει το καλύτερο σεξ και η ίδια έχει αγαπημένη βρισιά για πολλά μπιπ.

Ο Άγγελος Μπράτης δεν μπορούσε να ανοίξει το δώρο της Ναταλίας Γερμανού και η Ανίτα Πάνια αγανάκτησε.

https://streamable.com/mhhf3g

Η Κατερίνα Καινούργιου απείλησε τον Νίκο Κοκλώνη ότι θα κάψει το OPEN και την εταιρία του αν δεν της δώσει την παρουσίαση ενός μεγάλου reality μόδας που αναμένεται να πάρει στα χέρια του. Όταν ο Νίκος Μουτσινάς έμαθε για ποιο σόου μιλάνε απείλησε και ο ίδιος τον Νίκο Κοκλώνη για να το παρουσιάσει εκείνος. «Καλύτερα να πάει να παίξει» είπε ο Νίκος για την Κατερίνα.

Η Ανθή Σαλαγκούδη επέστρεψε με τις ικανότητές της στο Survivor και ο Νίκος με τη Βάνια έπαιξαν.

https://streamable.com/6l2dgn

Ο Νίκος Μουτσινάς για πρώτη φορά νίκησε τη Βάνια! «Χρυσή τηλεόραση» σε Χάρη και Αντελίνα Βαρθακούρη.

https://streamable.com/qupjdc