«Χρυσή τηλεόραση»: Η «επανάφεξη» του Λιάγκα και όσα είπε η Σοφία Δανέζη στον Νίκο Μουτσινά
Νέα

«Χρυσή τηλεόραση»: Η «επανάφεξη» του Λιάγκα και όσα είπε η Σοφία Δανέζη στον Νίκο Μουτσινά

«Χρυσή τηλεόραση»: Η «επανάφεξη» του Λιάγκα και όσα είπε η Σοφία Δανέζη στον Νίκο Μουτσινά

Τι ήταν αυτό που ενόχλησε την Κατερίνα Καινούργιου και σχολίασε ο παρουσιαστής;

Η Ματίνα Παγώνη ήταν το πρώτο πράγμα που σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς στη «Χρυσή τηλεόραση», η οποία είπε ότι μέχρι το καλοκαίρι δεν προβλέπεται βελτίωση της κατάστασης.

Ο μικρός Οδυσσέας δεν χάρηκε που ξαναπήγε στο σχολείο και το δήλωσε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, με τον Νίκο Μουτσινά να μοιράζεται μια προσωπική ιστορία για τη μοναδική κοπάνα που έκανε στα σχολικά του χρόνια.

https://streamable.com/wjebig

Η επανάφεξη, το ημιρεπό και ο θεός του Survivor

«Η επανάφεξη του Γιώργου Λιάγκα στο “Πρωινό” έχει φέρει μια αναμπουμπούλα» σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς για να δικαιολογήσει την ενόχληση της Κατερίνας Καινούργιου για τις εργασίες στο Open αλλά και το τηγάνισμα της Κατερίνας Λένη.

Η Λίτσα Πατέρα δεν ήθελε να ομολογήσει ότι είπε στον Νίκο Μουτσινά ότι μετά τα 50 θα γίνει ψαράς αλλά τελικά το παραδέχτηκε.

Ο Αλέξης Παππάς και ο Γιώργος Κοψιδάς αποφάσισαν να προσευχηθούν στον θεό του Survivor να τους φέρει φαγητό με την Κάτια να προσθέτει στη λίστα και αβοκάντο.

Ο παλιός μάγειρας της Ιωάννας Μαλέσκου γύρισε στην Κρήτη και ομολόγησε ότι επειδή δεν πρόλαβε να φτιάξει γλυκό στην Ιωάννα έκανε τη συνταγή στην εκπομπή του Κρήτη TV ενώ εκ παραδρομής αποκάλεσε τη Χριστιάννα, Ιωάννα.

https://streamable.com/5bpuwm

Η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε ότι θα κάψει το Κολωνάκι αν μάθει ότι ο σύντροφός της πάει με άλλη.

Και η Βάνια βγήκε να δηλώσει ότι τον είδε με άλλη, με τον Νίκο Μουτσινά να ζητά έντρομος συγγνώμη.

https://streamable.com/u2abp7

Ο Γιώργος Λιάγκας εμφανίστηκε την ώρα του φαγητού στο «Πρωινό» και ο Νίκος κήρυξε «ημιρεπό» τη Δευτέρα που θα επιστρέψει στην εκπομπή.

Η Ανθή Σαλαγκούδη δεν εννοεί να πάρει φόρα στα αγωνίσματα. «Γιατί πήγε στο Survivor; Δεν είναι το φόρτε της. Αυτοί υπογράψανε για άλλο ριάλιτι» σχολίασε ο Νίκος.

Οι παίκτες του J2US θα έπρεπε να πάνε στο Survivor όπως είπε ενώ ένας ανεπίδεκτος παίκτης εμφανίστηκε στο Still Standing.

Αμέσως μετά υποδέχτηκε στο πλατό τη Σοφία Δανέζη.

https://streamable.com/pb3hiq

Τι είπε η Σοφία Δανέζη;

Η παίκτρια του Big Brother ομολόγησε ότι μπήκε στο ριάλιτι για να γίνει ευρύτερα γνωστή και να προωθήσει την καριέρα της. Όπως είπε προσπαθεί να πείσει τον Δημήτρη Κεχαγιά να πάει στο Survivor.

https://streamable.com/ep6hjo

Οι παίκτες του Ρουκ Ζουκ διαφώνησαν για το αν στο κομοδίνο τους έχουν ή όχι δονητή.

Η Φαίη Σκορδά μπερδεύτηκε και νόμιζε ότι έχει στη γραμμή τον καλεσμένο που μίλησε σε ρεπορτάζ.

Χρυσή τηλεόραση πήρε ο μικρός Οδυσσέας.

https://streamable.com/ksaeel