«Χρυσή Τηλεόραση»: Η Κέλλυ Κελεκίδου θέλει να δει ντουέτο τον Κοκλώνη με τον Μουτσινά – Τι απάντησε ο παρουσιαστής;
Νέα

«Χρυσή Τηλεόραση»: Η Κέλλυ Κελεκίδου θέλει να δει ντουέτο τον Κοκλώνη με τον Μουτσινά – Τι απάντησε ο παρουσιαστής;

«Χρυσή Τηλεόραση»: Η Κέλλυ Κελεκίδου θέλει να δει ντουέτο τον Κοκλώνη με τον Μουτσινά – Τι απάντησε ο παρουσιαστής;

Σε ποιον θα πάει η «Χρυσή Τηλεόραση»;

Οι ερωτικές εξομολογήσεις του Στράτου Τζώρτζογλου και της Σοφίας Μαριόλα είχαν την τιμητική τους στη «Χρυσή Τηλεόραση». «Γιατί πρέπει να ξέρουμε αν το μέγεθος μετράει στη σχέση τους;», αναρωτήθηκε και ο Νίκος Μουστινάς.

Η Μάρα Μεϊμαρίδη αντιμετώπισε τους αυστηρούς κριτές του J2US και φυσικά το πολυσχολιασμένο μηδέν της Μαρίας Μπακοδήμου.

Η Σάσα Σταμάτη με τη μοναδική της ερμηνεία ή μάλλον «εκτέλεση» όπως επιμένει η ίδια να το λέει, στο J2US, άφησε για άλλο ένα Σάββατο άφωνους τους κριτές.

Σειρά είχε το DWTS με την Μπέσσυ Αργυράκη και το στυλ αλά Lady Gaga. Ο Νίκος Μουτσινάς έμεινε άφωνος με τις χορευτικές της φιγούρες.

Ο Αλέξης Παππάς μιλάει αγγλικά στην Αθηνά New York και αυτή θυμάται ποιήματα που της έλεγε η γιαγιά της με το όνομά του… Τι ποιήματα; Λίγο shocking… Τι ωραίο ραντεβού! Μα πραγματικά ποιος τους λέει εκεί που κάθονται όμορφα και μιλάνε να σηκώνονται ξαφνικά και να χορεύουν;

Συνέχεια από το The Bachelor, με απόσπασμα από την Γιώτα που γκρινιάζει στον Αλέξη Παππά! Αλλά τι μας θυμίζει, τι μας θυμίζει; Πριν ένα χρόνο ακριβώς το ίδιο σκηνικό στο Bachelor με πρωταγωνιστές τον Παναγιώτη Βασιλάκο και Σία Βοσκανίδου.

Που θα στείλει δέντρο ο Μουτσινάς; Ή μήπως να του στείλουν δύο ελατάκια; Ποιοι; Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη μέσα από την εκπομπή τους ανέφεραν πως περιμένουν το χριστουγεννιάτικο ελατάκι τους από τον παρουσιαστή…

H Ιωάννα Μαλέσκου θέλει διακοπές και τις ζητάει on air από το κανάλι του Φαλήρου.

Εισβάλλει η Βάνια στο πλατό και αποκαλύπτει ότι θα πάει με το αγόρι της διακοπές στο Άμστερνταμ, την περίοδο των γιορτών. Ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε πως μόνο αυτός θα φύγει και η Βάνια θα πρέπει να μείνει για να κάνει την κεντρική παρουσιάστρια.

Η σούπερ Κική που δεν άρεσε στην Μαρία Μπακοδήμου γιατί την ήθελε ντυμένη λίγο πιο σοβαρά, ενώ μέχρι τώρα ντύνεται σαν καρτούν.

Και ενώ σχολιάζεται ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σε ρόλο Σάκη Ρουβά με τα μακαρόνια με κιμά μπαίνει στο πλατό τραγουδώντας η Κέλλυ Κελεκίδου.

Η Κέλλυ Κελεκίδου μίλησε για τον Νίκο Κοκλώνη και το J2US: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να ενσωματώνει παρέες. Πέρυσι μου είχε ξαναγίνει πρόταση και είχα πει “όχι”. Φέτος ένιωθα έτοιμη για να συμμετέχω. Δεν φοβάμαι να κριθώ. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι δουλευταράς και έχει εξέλιξη», είπε η τραγουδίστρια με τον Νίκο Μουτσινά να σχολιάζει: «Εγώ δεν περιμένω εξέλιξη από αυτό το σόου, τα περιμένω όλα και τίποτα. Από αυτό το σόου θέλω να βλέπω ψυχή».

«Θέλω να σε δω ντουέτο με Κοκλώνη», αναφέρει η Κέλλυ Κελεκίδου με τον παρουσιαστή να απαντά: «Να πάρει το V του και να έρθει εδώ».

Συνεχίζει η «Χρυσή Τηλεόραση» να ασχολείται με Στράτο Τζώρτζογλου και Σοφία Μαριόλα. Άλλωστε το ζευγάρι αποκάλυψε πολλά ακατάλληλα!!! Αυτή τη φορά θέλαμε δεν θέλαμε μάθαμε για τα σημεία του σώματος που λατρεύει ο ένας στον άλλον.

Το ότι στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά θα παίξει απόσπασμα από Νίκο Μουτσινά το περίμενες; Ούτε ο Μουτσινάς δεν το περίμενε.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έρχεται και το «αγγούρι» στο Ρουκ Ζουκ που έφερε γέλια μέχρι δακρύων στον παρουσιαστή.

Αλήθεια, για ποιον προορίζεται η «Χρυσή Τηλεόραση»; Μα φυσικά στη Μπέσσυ Αργυράκη και στις χορευτικές φιγούρες της.