«Χρυσή τηλεόραση»: Η Σπυροπούλου θα «φάει» την εκπομπή του Μουτσινά, η Φλορίντα μας μαθαίνει τον «λούστη» και το χρώμα της Ακρόπολης
Νέα

«Χρυσή τηλεόραση»: Η Σπυροπούλου θα «φάει» την εκπομπή του Μουτσινά, η Φλορίντα μας μαθαίνει τον «λούστη» και το χρώμα της Ακρόπολης

«Χρυσή τηλεόραση»: Η Σπυροπούλου θα «φάει» την εκπομπή του Μουτσινά, η Φλορίντα μας μαθαίνει τον «λούστη» και το χρώμα της Ακρόπολης

Πάλι τους έπιασε το στόμα του Μουτσινά! Ατάκες δυνατές για να γελάσεις με την καρδιά σου

Για τη Δανάη Μπάρκα ήταν το πρώτο σχόλιο του Νίκου Μουτσινά στη «Χρυσή τηλεόραση», καθώς δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο ότι τηλεθεάτρια την πέρασε για έγκυο!

Την σκυτάλη έδωσε στο Bachelor… καθώς οι ορχιδέες που δεν ήξερε η Μαριάνθη, το ραντεβού του Αλέξη Παππά, τα νότια προάστια που τα πέρασε για Κηφισιά και η κορυφαία ερώτηση για το τι χρώμα έχει η Ακρόπολη, έκαναν τον παρουσιαστή να απορεί: «Καλέ, αυτές τις κλείσανε τα μάτια και τις πήγανε στο Bachelor;»

Έχει συνέχεια το Bachelor αφού η Ιζαμπέλα ήταν καλεσμένη στην Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια έδωσε συμβουλές κομμωτηρίου που έκαναν τον Νίκο Μουτσινά να το ρίξει στο χορό. «Ας αλλάξουν τα μαλλιά έστω… τι να σχολιάσει στο ίδιο κανάλι είναι!», είπε δικαιολογώντας τα σχόλια για τα χτενίσματα της Κατερίνας.

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήρθε για να μείνει στο ΣΚΑΪ, είπαν σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ στην εκπομπή της Μελέτη. Ίσως θα κάνει εκπομπή το μεσημέρι; Μήπως θα πάρει και τη θέση του Νίκου Μουτσινά; Αυτά ακούει ο παρουσιαστής και τρελαίνεται!

Η Βάνα βγήκε και μίλησε για τις επαγγελματικές τις συμφωνίες, αφού είχε προηγηθεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Εγώ πάντως Βάνα που υπέγραψα πριν από ‘σένα με πιάσανε κότσο και υπέγραψα μόνο για μία εκπομπή. Αρα αφού θα έρθει η Σπυροπούλου εδώ θα έρθω πάνελ σε σένα», είπε ο παρουσιαστής γελώντας.

Ελένη Μενεγάκη… δεν φοράει ακουστικό και ρωτάει αλλά δεν παίρνει απάντηση … ο Μουτσινάς τότε λέει «αφού δεν φοράει ακουστικό γιατί ρωτάει αν έχει γραμμή. Καλά κάνει και δεν φοράει, ούτε εγώ φοράω».

«Κατάφερε να κόψει η ομελέτα… έβαλα πολλή Ερμή… εεεε πολλή ξύδι», είπε ο Θάνος Λέκκας στο «Στούντιο 4» … «ανάδρομος και στην κρατική, δεν το περίμενα», σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς.

Στο Games of Chefs οι κριτές έδιωξαν διαγωνιζόμενο και ο Μουτσινάς απόρησε με τους κόκκινους κώνους που παίρνει ο παίκτης που αποχωρεί.

Συνέχεια είχαν τα μαγαζιά που κλείνουν λόγω καραντίνας. Αλλά όπως λέει και ο Μουτσινάς τα ανοίγουν για να τα κλείνουν, έτσι πρέπει να γίνεται.

Ωστόσο, έμεινε άφωνος με τους τίτλους αρχής μιας εκπομπής σε μικρό κανάλι, αφού η παρουσιάστρια τους έπαιζε χορεύοντας.

Τότε ήταν που έσκασε μύτη και η Βάνα, με τον Μουστινά να την καλεί: «Βγες έξω μωρέ Ρένα Βλαχοπούλου. Είδα που ήθελες να βγεις», της είπε. «Καταλάθος πάτησα το κουμπί» του απάντησε η Βάνια, «καθώς ακουμπούσα για να ξυστώ».

Η Ζενεβιέβ μιλάει και η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου μόνο ακούει, δεν συμμετέχει. Ο Μουτσινάς έδωσε την απάντηση ότι η Ζενεβιέβ κάνει τον Ψινάκη και η Ισμήνη τον Ρουβά στα νιάτα του.

Ο τροχός της τύχης, δεν είχε τύχη… αφού και την πιο απλή λέξη ο παίκτης δεν κατάφερε να τη βρει.

Σιγά μην δεν έπιανε ξανά τη Δανάη Μπάρκα και τον σεφ Τίμο που οι δυο τους κάνουν αρκετά πειράγματα στον αέρα της εκπομπής.

Στο πλατό εισέβαλαν πιασμένοι χέρι – χέρι και τραγουδώντας, η Ελένη Χατζίδου με τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου. Έδωσαν στον Νίκο Μουτσινά μπομπονιέρες από τον γάμο τους. Μίλησαν για τα επαγγελματικά βήματα της τραγουδίστριας η οποία ετοιμάζεται να κλείσει συμφωνία με εκπομπή; Ποια; Το μόνο που αποκάλυψε ήταν ότι η εκπομπή θα είναι κοντά στην εκπομπή του άντρας της!

«Στο κρεβάτι πως ήταν αυτός γιατί στο σεξ φαίνονται όλα», είπε η Μάρα Μειμαρίδη που πέρασε από γενναίες δεκατέσσερις την καλεσμένη… Μάλιστα δεν άφησε ασχολίαστο πώς για μοντέλο έχει χοντρά μπουτάκια… Αχ, κα Μάρα πάλι σας έπιασε στο στόμα του ο Νίκος Μουτσινάς με αυτά που λέτε.

Η Φλορίντα και τα ελληνικά της είχαν την τιμητική τους… ποιος δεν ξέρει άλλωστε τον «λούστης» και το «ερωτοποιεί»;

Συνεχίζει με Bachelor, απορώντας για το πότε τα κορίτσια διαβάζουν το σενάριο! «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για αυτό το απόσπασμα», είπε, ενώ τόνισε πως ο Αλέξης δεν μπορεί να διαλέξει γιατί είναι όλες ίδιες.

Ο Σταμάτης Γονίδης με μουσική υπόκρουση XFiles δίνει συμβουλές στον μικρό δημοσιογράφο που του έπαιρνε συνέντευξη.

Με «φιάπα» αντί για «βάτα» συνέχισε η «Χρυσή Τηλεόραση», καθώς ακούστηκαν πολλά μαργαριτάρια στην εκπομπή My Style Rocks.

Τελείωσε με φάρσα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», που η Ελευθερία Ελευθερίου είχε μείνει αποσβολωμένη, και ο Μουτσινάς την πέρασε ότι έπαιζε στις «Οικογενειακές Ιστορίες».