«Χρυσή τηλεόραση»: Η super sexy Θέλξη, τα προνόμια και τα επτά αμαρτήματα της «Βάνιας»
Νέα

«Χρυσή τηλεόραση»: Η super sexy Θέλξη, τα προνόμια και τα επτά αμαρτήματα της «Βάνιας»

«Χρυσή τηλεόραση»: Η super sexy Θέλξη, τα προνόμια και τα επτά αμαρτήματα της «Βάνιας»

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε την επιστροφή της στο τραγούδι, ύστερα από 7 χρόνια απουσίας

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας έβγαλε τραγούδι με πολλά «τα» και ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε πότε η Panik θα του βγάλει τραγούδι. «Με έχουν στο συρτάρι», είπε ο παρουσιαστής στη «Χρυσή τηλεόραση».

Το ερώτημα για το αν ο Σταμάτης Γαρδέλης θα είναι στη «Φάρμα» ταλανίζει τον Νίκο Μουτσινά, ενώ ο καβγάς Σκορδά – Λιάγκα τον έκανε να βαρεθεί.

Η Βίκυ Κάβουρα μπέρδεψε την Μπέττυ Μαγγίρα με την Κατερίνα Καινούργιου. «Παίρνουν τηλέφωνο και δεν ξέρουν σε τι κατάσταση μπορεί να βρίσκεσαι», σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς, ενώ η Φλορίντα Πετρουτσέλι έχει… χαλάσει την Ελεονώρα Μελέτη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος προχώρησε σε αποκαλύψεις για παλαιότερες συνεργασίες του και ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να τις αναλύσει.

Το «Κάτι Ξαναψήνεται» έχει μετατραπεί σε Big Brother και ο Δημήτρης Παπανώτας, πιστός στη μόδα, κατέβασε τσουλούφι για να μοιάσει με τον Χρήστο Μάστορα.

Έκανε «ντου» η Θέλξη

Η Θέλξη έκανε την έκπληξη στον Νίκο Μουτσινάς, καθώς εμφανίστηκε super sexy στο πλατό και του τραγούδησε.

«Έχω δύο κόρες 6 και 7 χρονών. Είμαι Ελληνίδα μάνα. Η μία είναι πιο σοβαρή και η άλλη τσιλκολίν. Έκανα την οικογένειά μου, τις μεγάλωσα αποκλειστικά εγώ, δεν τις άφησα 7 χρόνια και τώρα είπα να επιστρέψω. Ετοιμάζω νέο τραγούδι, κάνω ότι μας επιτρέπει η εποχή. Είμαι ακόμα μικρή, μπορώ να το ακολουθήσω, είναι η μεγάλη μου αγάπη η μουσική, μετά τα παιδιά», είπε η Θέλξη και συνέχισε:

«Μου έκαναν πρόταση να πάω στο Survivor αλλά δεν υπάρχει περίπτωση. Λέω άργησαν 8 χρόνια. Θα πήγαινα αλλιώς, όπως θα πήγαινα και στο J2US σαν κόουτς».

Τα προνόμια και τα αμαρτήματα

Τα ερωτικά της Κατερίνας Καινούργιου και τους φίλους με… προνόμια, ανέλυσε ο Νίκος Μουτσινάς, όσο ο Γιώργος Λιάγκας έφερε σε δύσκολη θέση τον Πέτρο Συρίγο με τις φωτογραφίες του γάμου του.

Ο Νίκος Μουτσινάς, επηρεασμένος από το GNTM, τραγούδησε για τα επτά αμαρτήματα και η Βάνια έκανε τις ανάλογες πόζες για να μάθει στα επίδοξα μοντέλα πώς γίνεται.