«Χρυσή τηλεόραση»: Η «Βαρβάρα» με τα κόλλυβα, το πατίνι και ο δίδυμος του Γαρδέλη
Νέα

«Χρυσή τηλεόραση»: Η «Βαρβάρα» με τα κόλλυβα, το πατίνι και ο δίδυμος του Γαρδέλη

«Χρυσή τηλεόραση»: Η «Βαρβάρα» με τα κόλλυβα, το πατίνι και ο δίδυμος του Γαρδέλη

Διπλή έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά

«Χρυσή τηλεόραση» με πολλές εκπλήξεις και τραγούδι από τον Νίκο Μουτσινά.

Ο Γιώργος Λιάγκας πικράθηκε με το υποτιμητικό ποίημα που του έγραψε ο Σταμάτης Γαρδέλης μέσα από τη «Φάρμα» και έστειλε πληρωμένη απάντηση. «Το πιο λάθος ήταν η Φαίη Σκορδά, του Γαρδέλη πέρναγε», είπε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος αναρωτιέται τι γίνεται τελικά με τους παίκτες του reality.

Η Ματίνα Παγώνη πήγε στην «Κοινωνία ΩΡΑ MEGA» και δοκίμαστε τα νέα κουλουράκια της Ανθής Βούλγαρη, με φόβο καρδιάς. Αρνήθηκε ωστόσο τα κόλλυβα και ο Νικόλας δήλωσε ότι έχει χρόνια να φάει μια «Βαρβάρα».

Η Μαρία Αναστασοπούλου προκάλεσε τον Νίκο να κάνει πατίνι, κατηγορώντας τον ότι κάθεται σε έναν καναπέ κι εκείνος ανταπάντησε ότι «Βλέπουν άλλη εκπομπή. Καναπέ δεν έχουμε και η πολυθρόνα είναι παλιά».

Bachelor στην οθόνη, η «νέα μετάλλαξη», είπε ο Μούτσι και αναρωτήθηκε γιατί η Ιωάννα Τούνη έδειξε το νέο της σπίτι. «Πρέπει να κάνει ευχέλαιο».

Η Κατερίνα Καινούργιου παραδέχτηκε ότι έχει ψεύτικο προφίλ στο Instagram. «Το ήξερα. Μόνο τη Μαριαλένα παρακολουθούσε; Αν έχεις ψεύτικο προφίλ παρακολουθείς πολύ κόσμο», σχολίασε ο παρουσιαστής.

«Οι παίκτες οφείλουν να μη λένε αλήθεια», είπε ο Νίκος Μουτσινάς για τις εκπομπές μόδας και ρούχων.

Ο Γιώργος Γιαννιάς και ο Γιώργος Παπαδόπουλος εισέβαλαν στο πλατό και τραγούδησαν το ντουέτο τους. Ο πρώτος αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί πρόταση από το Survivor και ότι θα του άρεσε να πάει για μια εβδομάδα. «Θα ήθελα να το ζήσω, να παίξω, αλλά για μια εβδομάδα».

Η εκπομπή συνδέθηκε ζωντανά με το Ροβανιέμι και ο παρουσιαστής τρελάθηκε.

Ο Βάνια βγήκε για «Χρυσή τηλεόραση» και οι Γιαννιάς και Παπαδόπουλος βγήκαν για «απαγωγή». Τελικά ήταν εκείνοι που την κέρδισαν.