«Χρυσή τηλεόραση»: Κέρασε σουβλάκια με γύρο η Βάνια τους μασκοφόρους του πλατό
Νέα

«Χρυσή τηλεόραση»: Κέρασε σουβλάκια με γύρο η Βάνια τους μασκοφόρους του πλατό

«Χρυσή τηλεόραση»: Κέρασε σουβλάκια με γύρο η Βάνια τους μασκοφόρους του πλατό

Τι σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς;

Χρόνια πολλά στον Δημήτρη Αλεξάνδρου είπε ο Νίκος Μουτσινάς προτού σχολιάσει το βιβλίο που του χάρισε η Κατερίνα Καινούργιου

Μούντζα από πρωτότοκο θέλει να φάει ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Ρεπορτάζ για το όνομα του Βλάση Χολέβα είχε ο Δημήτρης Σταρόβας που πρότεινε η Αφροδίτη Γραμμέλη να γίνει μοντέλο και εκείνη επικαλέστηκε τη διοίκηση του καναλιού για να τη σώσει.

Έξαλλος ήταν ο Άγγελος Λάντος στο Game of chefs με τον μάγειρα στην ομάδα του και τον έπιασε ταχυκαρδία ο Νίκος όμως παρακάλεσε να παίξουν κάτι από Top Chef γιατί τελειώνει!

Έφαγαν τα μούτρα τους στο GNTM και φυσικά η Βάνια θέλησε να δείξει πόσο καλύτερη είναι αφού για παιχνίδι γύρω-γύρω της ήρθαν σουβλάκια με γύρο! Και ήταν όλα για κέρασμα σε 4 μασκοφόρους που δεν αποκαλύφθηκαν παρά πολύ αργότερα ότι ήταν τα μέλη του θιάσου της παράστασης «Σεσουάρ για δολοφόνους» (Ζήσης Ρούμπος, Δημήτρης Μακαλιάς, Ιωάννης Απέργης και Χάρης Χιώτης).

Η Κατερίνα Ζαρίφη διηγήθηκε πώς ο Μιχάλης Ρέππας την έβαλε όλο το καλοκαίρι να μαθαίνει για πουλιά και να πει 60 μαζεμένα κάνοντας την Ελένη Μενεγάκη να λυθεί στα γέλια.

Νησί είναι σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Πετρίδη η Ναύπακτος ενώ καημό έχει η γιαγιά Τούλα να παντρέψει την εγγονή της, Δανάη Μπάρκα.

Περιπέτειες είχε στον έλεγχο διαβατηρίων η Κατερίνα Καινούργιου λόγω διαφοράς στη φωτογραφία της.

Επική η φάρσα στην Έφη Σαρρή που δήλωσε ότι αισθάνεται σαν την Μαντόνα.

Νησιώτικα έβαλε τον Κωνσταντίνο Αργυρό να χορέψει η παίκτρια με το βιολί της.