«Χρυσή τηλεόραση»: Με το τρίο Μπάρτζη-Βέλλη-Καφετζή στο πλατό – Θα τους δούμε στην τηλεόραση;
Νέα

«Χρυσή τηλεόραση»: Με το τρίο Μπάρτζη-Βέλλη-Καφετζή στο πλατό – Θα τους δούμε στην τηλεόραση;

«Χρυσή τηλεόραση»: Με το τρίο Μπάρτζη-Βέλλη-Καφετζή στο πλατό – Θα τους δούμε στην τηλεόραση;

Φουλ του Survivor

Διαφορετική ήταν η «Χρυσή τηλεόραση» της Τρίτης αφού ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε λίγα αποσπάσματα καθώς είχε… καλεσμένους.

Πανικός στο «Ευτυχείτε» με το «Μάτα Χάρι» αλλά και στο «Σου Κου Family» που ο Τριαντάφυλλος «πυροβόλησε» την Αντελίνα. «Έπεσε τέλεια» το σπαρταριστό σχόλιο του Νίκου Μουτσινά.

Συνέχεια στο θέμα της κοινής εμφάνισης Τριαντάφυλλου-Alcatrash έδωσε ο Νίκος διότι όπως είπαν τα μέλη του συγκροτήματος χαριτολογώντας τους «την είπε» η Κατερίνα Καραβάτου.

Η παίκτρια στην «Τέλεια απόδραση» δήλωσε φοιτήτρια αρχαιολογίας αλλά δεν γνώριζε πού βρίσκεται η Νίκη της Σαμοθράκης.

Διαβαθμίσεις στα εστιατόρια ανάλογα με την εμφάνιση της συνοδού του έχει ο Γιώργος Πολυχρονίου. «Είναι λίγο πιο παλιακό το στυλ. Ο ίδιος πάντως νομίζει ότι μπορεί να πάει σε όλα αυτά τα μαγαζιά» είπε με νόημα ο Νίκος.

Ο Νίκος Μπάρτζης δήλωσε μόνος στην Αντελίνα Βαρθακούρη παρότι εκείνη ήταν πεπεισμένη ότι είναι ζευγάρι με την Άννα Μαρία Βέλλη επειδή έτσι θέλει ο κόσμος.

Και τότε το γνωστό τρίο του Survivor εισέβαλε στο πλατό.

https://streamable.com/0u4gvx

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε μαζί τους τα θέματα του Survivor όπως το ότι ο Σάκης δεν παραδέχεται ότι είναι με τη Μαριαλένα και φυσικά ρώτησε τους καλεσμένους τους.

Απάντηση όμως δεν πήρε καθώς έμαθε μια άλλη λεπτομέρεια που αφορά τη σχέση των τριών παιδιών, ότι ο Τζέημς την ακολουθούσε από το 2015 στα social media.

«Εγώ είμαι το αφεντικό» δήλωσε η Άμι Γιάμι που απέφυγε να πει ποια είναι τα επόμενα σχέδια των τριών καθώς η Βάνια μπήκε στο πλατό να διεκδικήσει τον Μπάρτζη.

«Το συζητάμε ακόμη» είπε ο Τζέιμς.

https://streamable.com/e60gm1