«Χρυσή τηλεόραση»: Ο Νίκος Μουτσινάς «προκαλεί» τον Νίκο Κοκλώνη!
Νέα

«Χρυσή τηλεόραση»: Ο Νίκος Μουτσινάς «προκαλεί» τον Νίκο Κοκλώνη!

«Χρυσή τηλεόραση»: Ο Νίκος Μουτσινάς «προκαλεί» τον Νίκο Κοκλώνη!

Ποιος ήταν ο λόγος;

Λάθη που καλό είναι να μη γίνονται είναι αυτό που έγινε στην Ελένη Μενεγάκη και ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα μπορούσε να μην το σχολιάσει στη «Χρυσή τηλεόραση».

Η Κατερίνα Καινούργιου φάνηκε ιδιαίτερα στεναχωρημένη στην εκπομπή της παρά το ότι το αντιμετωπίζει με χιούμορ και ο παρουσιαστής θέλησε να της σταθεί λέγοντας: «Όταν κάτι τελειώνει, τελειώνει γιατί θέλει κάτι άλλο να αρχίσει και το ενοχλεί αυτό που δεν έχει τελειώσει», είπε και ξεκίνησε μια ανθρώπινη συζήτηση που δεν κατέληξε πουθενά, φυσικά.

Το ότι τα παράπονα της Νάταλι Κάκκαβα στον Νίκο Μουτσινά έπαιξαν σε όλες τις πρωινές εκπομπές έκαναν τον παρουσιαστή να μείνει άφωνος. «Δεν έχουν θέματα ε;», ρώτησε και είδε το απόσπασμα όπου βγήκε στον αέρα της εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας κυκλοφορούσε γυμνός στο σπίτι με τη Νάταλι Κάκκαβα και ο Νίκος Μουτσινάς το πήγε σε άλλο επίπεδο.

Η «σολογαμία» της Ναταλίας Γερμανού και η Μαρία από το Bachelor αποτελείωσαν το παρουσιαστή, που αισθάνθηκε αηδία με τα λόγια του Αλέξη Παππά.

Η Στέλλα Μπεζαντάκου αυτοπροτάθηκε για τη θέση της Μαρίνας Πατούλη στο J2US και ο «Μούτσι» είναι απόλυτα σύμφωνος. Μάλιστα, προκάλεσε τον Νίκο Κοκλώνη να την πάρει στο σόου.

Το πλατό της εκπομπής μετατράπηκε σε πισίνα και η Βάνια σε ρόλο μοντέλου, έκανε όλα τα συναισθήματα που ζήτησε ο φωτογράφος Νίκος Μουτσινάς.

Ξεκατίνιασμα στο Bachelor και ο Νίκος Μουτσινάς επέλεξε πλευρά. Αυτή της Αθηνάς, απέναντι απο την Ιζαμπέλα.