«Χρυσή τηλεόραση»: «Πάθαν όλοι Λιάγκα ξαφνικά, ρωτάνε για τα οικονομικά!»
Νέα

«Χρυσή τηλεόραση»: «Πάθαν όλοι Λιάγκα ξαφνικά, ρωτάνε για τα οικονομικά!»

«Χρυσή τηλεόραση»: «Πάθαν όλοι Λιάγκα ξαφνικά, ρωτάνε για τα οικονομικά!»

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολιάζει τις εκπομπές που σχολιάζουν το Survivor

Με τον Τζέιμς Καφετζή και την άβολη φάση στο Love it ξεκίνησε η «Χρυσή τηλεόραση». «Μπράβο, δεν θέλω να πω  ονόματα» είπε για το απόσπασμα.

Καβγά όμως είχαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και ο Ανδρέας  Μικρούτσικος για τα τηλεοπτικά. «Εγώ δεν κατάλαβα τι έχει γίνει» είπε ο Νίκος.

Τις χορευτικές της ικανότητες έδειξε και πάλι η Ιωάννα Μαλέσκου με τη Νικολέτα αλλά εντύπωση έκανε το σχόλιό της για τη σοκολάτα

https://streamable.com/6fdyc3

Δυσκολεύτηκε η Φαίη να ακούσει τον καλεσμένο της αφού η εκπομπή ήταν χάβρα.

Πλεκτάνη ήταν η παρουσία της Μαριαλένας στο Survivor όπως είπε  φίλος του Σάκη και ο Νίκος σοκαρίστηκε.

«Πάθαν Λιάγκα;»  αναφώνησε ακούγοντας τη συζήτηση στο Happy Day για  τα λεφτά που πήρε ο Σάκης και η Μαριαλένα στο ριάλιτι επιβίωσης. «Πάθαν όλοι Λιάγκα ξαφνικά, ρωτάνε για τα οικονομικά! Χαλαρώστε».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αστειεύτηκε με το δικό της ποσοστό τηλεθέασης ως αρνητικό ρεκόρ. «Μπράβο της, έχω μια λατρεία στο χιούμορ. Μπράβο της που έχει χιούμορ».

Εντυπωσιάστηκε η Φαίη με το στρομπόλι του Πέτρου Συρίγου που το είδε τεράστιο. «Φαίη μου υπομονή» της είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

O Ντάφυ έκλεψε την παράσταση με τις χανούμισσες και προετοιμάστηκε για παντόφλα.

Και τότε εμφανίστηκε η χανούμισσα Βάνια που χόρεψε σε ένα ομοίωμα του Τριαντάφυλλου.

https://streamable.com/kj2bct

Ένα ποτ πουρί του Τριαντάφυλλου από το Survivor πρόβαλε η εκπομπή. «Θα πρέπει ο Ατζούν να τον υιοθετήσει, θα πρέπει ο Ντάφυ να αποκτήσει ένα παραπέτασμα με την οικογένειά του» είπε ο Νίκος.

«Μπράβο στον κύριο Αυτιά που μας έκαψε τα εγκεφαλικά κύτταρα. Πού είναι; Σε μας είναι; Εγώ ανοίγω τηλεόραση στις 3 που είναι η Αντελίνα» είπε ο Νίκος που σχολίασε τον γνωστό δημοσιογράφο.

https://streamable.com/b2fdcd

Η χρυσή τηλεόραση πήγε στον Γιώργο Αυτιά.

https://streamable.com/ax55ym