«Χρυσή τηλεόραση»: Το απίθανο ατύχημα της Βάνιας που έσπασε την τηλεόραση-βραβείο!
Νέα

«Χρυσή τηλεόραση»: Το απίθανο ατύχημα της Βάνιας που έσπασε την τηλεόραση-βραβείο!

«Χρυσή τηλεόραση»: Το απίθανο ατύχημα της Βάνιας που έσπασε την τηλεόραση-βραβείο!

Το τραγούδι της Σάσας Σταμάτη σχολιάστηκε αρκετά...

Τίποτα δεν άφησε ασχολίαστο στη «Χρυσή τηλεόραση» ο Νίκος Μουτσινάς και κυρίως το J2US που του έδωσε άφθονη τροφή.

Μάλιστα το βραβείο της εκπομπής πήγε στον Νίκο Κοκλώνη, με τη Βάνια να σωριάζεται και να σπάει τη χρυσή τηλεόραση που κρατά κάθε φορά.

Στο Bachelor, o Αλέξης Παππάς έπεσε κάτω την ώρα που είχε αγκαλιά την Αθηνά- New York. «Αυτή πρέπει να πάρει και να μην τον χωρίσει ποτέ. Να τον πάρει New York και να μην τον αφήσει», είπε γελώντας ο παρουσιαστής.

«Τα μπουζούκια πρέπει να λειτουργήσουν, αλλά δεν γίνεται να ανεβαίνουμε στα τραπέζια» είπε η Παγώνη σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, και η δημοσιογράφος της είπε πως με αυτά που λέει δημιουργεί εντυπώσεις και το απόσπασμα σίγουρα θα το δείξει ο Μουτσινάς, όπως και έγινε.

Η Στελλα Σολωμίδου μίλαγε για τα δυο της μπλε μάτια και ο Νίκος Μουτσινάς έμεινε άφωνος με το μήνυμά της: «Να κάνετε αυτό που θέλετε, όχι αυτό που πρέπει, σε πλαίσια»!

O Αλέξανδρος Πετρίδης δεν λείπει ποτέ από τη «Χρυσή τηλεόραση».

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε τον Νίκο Κοκλώνη, τον χωρισμό του… τα ψεύτικα προφίλ… και το τραγούδι «να την χαίρεσαι την καινούργια σου αγάπη». «Μπράβο στον Νίκο που τα μοιράζεται όλα», είπε με κέφι ο παρουσιαστής.

Το τραγούδι της Σάσας Σταμάτη δεν άντεξε ούτε ο Νίκος Μουτσινάς. «Ελπίζω να πήραν καλά χρήματα όσοι είναι επιτροπή στο J2US», ανέφερε.

Στο «Όλα Γκουντ» ξεκίνησαν το τραγούδι και όλοι μπήκαν στην σειρά για να πούνε από ένα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου και η φάρσα του Κωνσταντίνου Βασάλου ήταν μέσα στα σχολιαζόμενα αποσπάσματα.