«Χρυσή τηλεόραση»: Το επικό σχόλιο Μουτσινά για Τριαντάφυλλο – «Πλύσου, μην στεναχωριέσαι, δεν φεύγεις»
Νέα

«Χρυσή τηλεόραση»: Το επικό σχόλιο Μουτσινά για Τριαντάφυλλο – «Πλύσου, μην στεναχωριέσαι, δεν φεύγεις»

«Χρυσή τηλεόραση»: Το επικό σχόλιο Μουτσινά για Τριαντάφυλλο – «Πλύσου, μην στεναχωριέσαι, δεν φεύγεις»

Όσα είπε για τα πανηγύρια και τα ρεπορτάζ που αφορούν τους παίκτες του Survivor

Με τη μητέρα της Μαριαλένας και τις δηλώσεις της στο περιοδικό ΟΚ! ξεκίνησε η «Χρυσή τηλεόραση». «Δεν τη γνωρίζω αλλά να αφήσουν τα παιδιά ήσυχα. Η κόρη της είναι κοτζαμάν. Αφήστε τα παιδιά σας ήσυχα! Και έστειλε και στον συμπέθερο; Είναι δυνατόν; Αυτό μου θυμίζει τη μαμά της Μαίρης Σκόρδου. Τώρα απλά δόθηκε συνέντευξη. Πού είναι η Σία Λιαροπούλου; Αυτά είναι εκπομπές!».

Στο σχολείο, το χωράφι του Νίκου Μπάρτζη και στους φίλους του πήγε το «Ευτυχείτε».

«Ρε παιδιά, τι μας νοιάζει τελικά; Τι είναι αυτά, ρε παιδιά; Ξαφνικά έγινε το Survivor… Γιατί μαζεύουν τον κόσμο; Να είναι καλά το παιδί. Αυτό που έγραψε η δασκάλα πια… Εμένα η δασκάλα μου δεν έγραψε “είναι ο παρουσιαστής της καρδιάς μας”. Προκαλώ την Κατκέν να στείλει καμιά 20άρια δημοσιογράφους στη Θεσσαλονίκη να της πούνε για μένα. Και αν μπορεί να μιλήσει η γιαγιά μου για μένα» είπε.

«Δεν μπορείς να πεις στον άλλον πώς να χαρεί αλλά να μην παθαίνουμε τρέλα» σχολίασε για τις ετοιμασίες που γίνονται στην Κόρινθο για τον Μπάρτζη.

«Δεν συμφωνώ με τους κριτές. Δεν ρέει η Λάνα γενικά εδώ και κάτι Παρασκευές. Τα παιδιά είναι ή αναίσθητα και μπράβο τους ή δεν μπορούν να κάνουν και τίποτα» είπε σχολιάζοντας το απόσπασμα από το Live του House of fame.

Ακατάλληλη έγινε η Φάρμα με τις ρήσεις Ιατρόπουλου. «Έχουν πιάσει όλοι το νόημα».

https://streamable.com/wsmm45

Μήλον της έριδος ο Κώστας Τσουρός που τον διεκδικούν όλες οι εκπομπές αλλά ο Νίκος έμαθε ότι θα είναι με την Ελεονώρα Μελέτη.

Η Αυστρία, η Ρώμη, ο Καναδάς είναι πόλεις και χώρες του Αμαζονίου σύμφωνα με τις παίκτριες του Ρουκ Ζουκ.

«Κου φου, πολεμικές τέκνες, μετεφορική, ασφαλής περιβάλλον» είναι μερικά από τα Ελληνικά που μας δίδαξε το Γωγουλίνι. «Κου φου είναι η σχέση μας, Αγγελική» είπε ο Νίκος στην αρχισυντάκτριά του.

Ο Τριαντάφυλλος δεν πλενόταν όπως πρόδωσε ο Κώστας Παπαδόπουλος. «Γιατί έχει τέτοια αποστροφή ο κόσμος προς την καθαριότητα; Πλύσου, μη στεναχωριέσαι, δεν φεύγεις».

https://streamable.com/4ue45x

Η χρυσή τηλεόραση πήγε στο Ζευγολατιό.

https://streamable.com/89doci