«Χρυσή Τηλεόραση»: Το λεοπάρ εσώρουχο του Αλεξάνδρου και η απάντηση της Βάνιας: «Μην κάνεις έτσι γιατί και εγώ βλέπω το βρακί σου»
Νέα

«Χρυσή Τηλεόραση»: Το λεοπάρ εσώρουχο του Αλεξάνδρου και η απάντηση της Βάνιας: «Μην κάνεις έτσι γιατί και εγώ βλέπω το βρακί σου»

«Χρυσή Τηλεόραση»: Το λεοπάρ εσώρουχο του Αλεξάνδρου και η απάντηση της Βάνιας: «Μην κάνεις έτσι γιατί και εγώ βλέπω το βρακί σου»

Άλλη μία «Χρυσή Τηλεόραση» έφτασε στο τέλος της

Η «Χρυσή Τηλεόραση» ξεκίνησε με τις δηλώσεις της Ελένης Δήμου για τα τραγούδια που κάποιοι τα τραγουδούν καλά και κάποιοι όχι!

Ο James και η Ειρήνη τραγούδησαν στο J2US και πήγε να γίνει μπέρδεμα; Ποιος είπε στον James να βγει γυμνός;

Η Σάσα Σταμάτη ενώ τραγουδά απευθύνεται στον Σταμάτη Φασούλη και γίνεται χαμός στην κριτική επιτροπή αλλά και στο πλατό του Νίκου Μουτσινά.

«Ο κύβος με τις αλήθειες», φώναξε ο Μουτσινάς και πετάχτηκε η Βάνια στο πλατό… θυμήθηκε την σημερινή της ιστορία που κρύφτηκε στον συγκεκριμένο κήπο για να γλιτώσει από τον σκύλο.

Ο Κώστας Φραγκολιάς για την βαθμολογία του στο J2US και ο σχολιασμός του Δημήτρη Παπανώτα που άφησε άφωνο το παρουσιαστής της «Χρυσής Τηλεόρασης».

Στο Bachelor γίνεται χαμός με τα κορίτσια που διεκδικούν τον Αλέξη Παππά. Σταθερά τον διεκδικεί η Αθηνά New York και βλέπουμε πώς ο Αλέξης συγκινείται ιδιαίτερα από την συγκεκριμένη παίκτρια. «Το Bachelor είναι ντροπή το ξέρω», είπε ο Νίκος Μουτσινάς που τους θέλει όλους να μπούνε σε φορτηγό και να πάνε στην πλημμυρισμένη Ποσειδώνος.

«Να μας κάνετε γενικό και όχι μόνο κοντινά», είπε η κοπέλα που λέει τα ζώδια και απορεί ο Μουτσινάς αν η εκπομπή είναι γραμμένη. Και αφού είναι γραμμένη γιατί δεν έχει edit; Ε; Γιατί δεν το έκοψαν αυτό;

Ο Χριστοφόρου κάνει follow στον αέρα της εκπομπής τον Νίκο Μούτσινα.

H Λίτσα Παλαμά από την Κοζάνη έχει στημένη όλη την εκπομπή πάνω της και έχει και τον αδελφό της στο ακουστικό! «Πάντως δεν είναι εύκολο να κάνει ένας άνθρωπος τα πάντα», είπε ο Μουτσινάς.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή της με τους παίκτες και το αφροδισιακό ποτό.

Ο Χρήστος Βέργαδος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου που προσκαλούν τη Βάνια να πάει να φάει στην εκπομπή τους γιατί ο Μουτσινάς την αφήνει νηστική.

Η Σίσσυ Χρηστίδου λέει μέσα από την εκπομπή της ότι ο Νίκος Μουτσινάς θα παρουσιάσει νέα εκπομπή στον ΣΚΑΪ; Τότε ο Μουστινάς είπε: «Σίσσυ μου, τέλος!»

Θα πάει στον Βέργαδο λέει η Βάνια και ο Μουστινάς τους λέει να φύγουν μαζί με τον τεχνικό… «Είναι κρίμα που το κάνει αυτό η Χρηστίδου και είμαστε και από το ίδιο μέρος».

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε για έναν θαυμαστή που της έστειλε μετά από δύο μήνες ακατάλληλο περιεχόμενο… δεν το περίμενε η παρουσιάστρια αφού καθημερινά τις έστελνε μόνο εικόνες από Αγίους.

Η Ζέτα Μακρυπούλια στο «Ρουκ Ζουκ» κάνει αέρα με αυτά που ακούει και ο Μουστινάς πιστεύει ότι πρέπει να προβάλλεται βράδυ.

Η Μάρα Μειμαρίδη μίλησε για την εκπληκτική φωνή της και τα ατελείωτα πόδια της.

Η Κατερίνα Καινούργιου για το λεοπάρ εσώρουχο του Δημήτρη Αλεξάνδρου ήταν κάτι που δεν περίμενε να το ακούσει ο Νίκος Μουτσινάς. Ωστόσο, η Βάνια βάζει σε τάξη τον Μουτσινά καθώς του λέει: «Μην κάνεις έτσι Νίκο γιατί και εγώ βλέπω το βρακί σου».

Το Bachelor σταθερή αξία στη «Χρυσή Τηλεόραση» ειδικά αυτή τη φορά που μετράνε τα μπράτσα του Αλέξη Παππά.

Και η «Χρυσή Τηλεόραση» πηγαίνει στην Ελένη Δήμου!