«Χρυσή Τηλεόραση»: Το παγώνι του Φασουλή που ζευγαρώνει, η  τελειότητα της Ράλλη και το σουτιέν που κόπηκε της Μεϊμαρίδη
Νέα

«Χρυσή Τηλεόραση»: Το παγώνι του Φασουλή που ζευγαρώνει, η τελειότητα της Ράλλη και το σουτιέν που κόπηκε της Μεϊμαρίδη

«Χρυσή Τηλεόραση»: Το παγώνι του Φασουλή που ζευγαρώνει, η  τελειότητα της Ράλλη και το σουτιέν που κόπηκε της Μεϊμαρίδη

Άλλη μια «Χρυσή Τηλεόραση» με πολλά και αστεία τηλεοπτικά στιγμιότυπα

Με το τραγούδι «Πάρε το Σκάνια» ξεκίνησε η «Χρυσή Τηλεόραση» του Νίκου Μουτσινά.

Ο παρουσιαστής έβγαλε πρώτα απ΄όλα τη Μάρα Μεϊμαρίδη διότι φορούσε ένα outfit πραγματικά μοναδικό. «Θέλει θράσος να βγεις έτσι, ή τα δίνεις όλα ή βγαίνεις σαν μιζέρια», είπε η Μάρα και συμφώνησε ο Νίκος Μουτσινάς που δεν πίστευε στα αυτιά του όταν άκουσε τον Σταμάτη Φασουλή να λέει: «Αυτά τα φτερά μοιάζουν με το παγώνι που την ώρα της συνευρέσεως με το θηλυκό τα φέρνει κάτω για να τα βλέπει το θηλυκό και να κάνει ωραία αυγά»… Και αν νόμιζες ότι εκεί τελείωσε αυτός ο απίστευτος διάλογος, κάνεις λάθος!!! Η Μάρα απάντησε: «ΑΑΑ φοβερό, θέλεις να δοκιμάσουμε;» και ο παρουσιαστής γούρλωσε τα μάτια με την απίστευτη δήλωση!!!

«Η μουσική δεν έχει όπως και εχθές ρυθμό»… τραγούδησε και η Νικόλιζα και εξομολογήθηκε πως τις μέρες που είχε covid έβλεπε το J2US από την άλλη ο Μπάρκουλης είπε: «εγώ δεν το είδα όλο δεν άντεξα»..

Η Σούπερ Κική άκουσε τα εγκωμιάστηκα σχόλια της Δέσποινας Βανδή και είπε ότι η καλή της διάθεση οφείλεται στον αγαπημένο της που ήρθε από το στρατό αλλά δεν τον έφερε στο μουσικό σόου για να μην τον «φάνε» οι σιλικόνες.

Στο The Voice τα σχόλια που έκανε ο Μουζουράκης για τον Νίκο Μουτσινά και τον τρόπο που τραγουδά Μαρινέλα, δεν άρεσαν και θα λάβει μέτρα για αυτά ο παρουσιαστής.

Στο «Κάτι Ξαναψήνεται» παραλίγο να πιαστούν στα χέρια με παίκτρια που δεν έδινε βαθμούς… από 0 μέχρι 1… «Τι ριαλιτάρα είναι αυτή;», είπε ο Νίκος Μουτσινάς που δεν πίστευε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυπτε την ψηφοφορία.

Στο The Bachelor κάνουν δέηση στο Δωδεκάθεο και μετά χορεύουν λαϊκά… Ο Νίκος Μουτσινάς έμεινε εμβρόντητος με αυτό που έκαναν τα κορίτσια. Όσο για τον Αλέξη Παππά; Αυτός ντύθηκε Θεός… και ένα από τα κορίτσια, η Άννα, είπε ότι της μοιάζει σαν τον «Θεό Αριστοτέλη ή τον Θεό Άρη»! Με αυτό που άκουσε ο παρουσιαστής ήθελε να χτυπήσει το κεφάλι του στον τοίχο.

Από το Big Brother αποχωρεί ο Στηβ και ο Κώστας ο Κρητικός νευρίασε και τα έβαλε με παίκτη που άρχισε να γελά.

Ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου έφτιαχνε φαγητό και η Νικολέτα Ράλλη το δοκίμασε και ένιωσε ότι το όσο μπούκο έκανε σεξ στο στόμα της…

Ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου και τα ερωτικά τραγούδια με την Ελένη Μενεγάκη άφησαν έκπληκτο τον Νίκο Μουτσινά.

Η Βάνια εισβάλλει στο πλατό και ζητά μάγειρα… θέλει και αυτή έναν!!!

Ξανά η Μάρα Μειμαρίδη που δεν την ενδιαφέρει να κάνει καριέρα, γιατί γύρω της υπάρχουν τόσο νέα παιδιά.

Η Μαρία Μπακοδήμου που ρωτήθηκε για το Style me Up αλλά δεν πρόλαβε να δει…

Στο The Bachelor η Αθηνά New York μιλά συνέχεια για τα μπούτια και ο Αλέξης λέει την απίστευτη ατάκα: «Τα δικά σου είναι καλύτερα από τα δικά μου». «Αυτοί γιατί μετράν τα μπούτια τους;», διερωτήθηκε ο Μουτσινάς!

Η Ελένη Μενεγάκη κάνει χάδια στο σκύλο του Δημήτρη Ουγγαρέζου και αυτός δήλωσε ότι ο σκύλος πάει εκεί γιατί μοιάζει στην Ιλένια… Μα ακόμα στο μυαλό του την Ιλένια έχει;

Η Νικολέττα Ράλλη θεωρεί τον εαυτό της τέλειο… άλλωστε όλοι οι άλλοι φταίνε εκτός από αυτήν!

O σεφ της γαλλικής πρεσβείας Hoffman με την Χρηστιδου προσπαθούσαν να βρούνε τα σωστά κουμπιά στην κουζίνα και ζητάνε τη βοήθεια του Στέλιου, του τεχνικού ο οποίος δουλεύει και στο «Καλό Μεσημεράκι». Θύμωσε ο Μουτσινάς γιατί θέλει τον Στέλιο μόνο δικό του.

Ο Λευτέρης Πανταζής ανέφερε ότι ήρθε μία με λευκό παλτό στο καμαρίνι του και από μέσα φορούσε μόνο τα εσώρουχά της. Μάλιστα του είχε ζητήσει να κάνουν έρωτα!

Η Μάρα Μεϊμαρίδη μίλησε για την πιο άσχημη στιγμή της στην τηλεόραση. Ήταν το 2020 στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου όταν έσπασε το σουτιέν της και έκλεισε το μάτι στον floor manager, ο οποίος έστριψε αλλού την κάμερα και αυτή κατάφερε να βγάλει στον αέρα το σουτιέν της.

Και η «Χρυσή Τηλεόραση» πηγαίνει στον… Μπάρκουλη!