YFSF:  Άφωνοι με την εμφάνιση της Τάνιας Μπρεάζου – Ποιος κριτής της είπε «Je suis malade. Τα 12άρια είναι λίγα σήμερα»;
Νέα

YFSF: Άφωνοι με την εμφάνιση της Τάνιας Μπρεάζου – Ποιος κριτής της είπε «Je suis malade. Τα 12άρια είναι λίγα σήμερα»;

YFSF:  Άφωνοι με την εμφάνιση της Τάνιας Μπρεάζου – Ποιος κριτής της είπε «Je suis malade. Τα 12άρια είναι λίγα σήμερα»;

Εντυπωσίασε με τη φωνή της για άλλη μια φορά

Όρθιοι χειροκρότησαν την Τάνια Μπρεάζου οι συμπαίκτες της που τραγούδησε με μοναδικό τρόπο το Je suis malade, όπως το έχει πει η Lara Fabian.

Η παίκτρια έδειξε για άλλη μια φορά τις φωνητικές της ικανότητες και ενθουσίασε και τους κριτές.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δήλωσε ότι έβγαλε τον πόνο που κρύβει το τραγούδι.

«Je suis malade. Τα 12άρια είναι λίγα. Δεν είναι από τα κομμάτια που αγαπάω. Ωστόσο δεν μπορώ να μην θαυμάσω τις φωνητικές ικανότητες της Τάνιας που είναι απεριόριστες» είπε ο Μιχάλης Ρέππας, ο «θαυμαστής» της παίκτριας. Ο ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης απέδωσε εύσημα στις μακιγιέζ για τη μεταμόρφωση της Τάνιας αλλά και της Κατερίνας Στικούδη.

«Θα μπορούσε να είναι αγώνας στίβου και να βλέπουμε τον αθλητή να βάζει τον πήχη στο σημείο του παγκόσμιου ρεκόρ και να λέμε “τι κάνει τώρα;”. Αυτονόητο είναι ένα 12άρι σήμερα όπως και για άλλα παιδιά» της είπε ο Κωστής  Μαραβέγιας.

«Έχεις κάτι συναρπαστικό. Αν ήταν η Μιμή εδώ θα σου έλεγε “έχεις κάτι που έχω κι εγώ, σου πάνε τα μεγάλα και δύσκολα”. Ανέβηκες ένα πολύ ψηλό βουνό και με πολύ γλυκό τρόπο ξανακατέβηκες πάλι. Και γέννηση και θάνατος και Ανάσταση» της είπε ο Τάκης.

https://streamable.com/2en8st