YFSF: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της αποψινής βραδιάς
Νέα

YFSF: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της αποψινής βραδιάς

YFSF: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της αποψινής βραδιάς

Ποιος κατάφερε να ξεχωρίσει;

Ένα ακόμη επεισόδιο του All Star Your Face Sounds Familiar έφθασε στο τέλος του και ο μεγάλος νικητής ήταν αυτός που κατάφερε να ξεχωρίσει και να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους από τους κριτές, τους συμπαίκτες του, αλλά και το κοινό και φυσικά να ενισχύσει τον φιλανθρωπικό οργανισμό της επιλογής του.

Μετά τις 9 εντυπωσιακές εμφανίσεις των παικτών, η Μαρία Μπεκατώρου ζήτησε από τους κριτές τις βαθμολογίες τους για τους: Ησαΐα Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Λευτέρης Ελευθερίου, Ματθίλδη Μαγγίρα, Κρατερό Κατσούλη, Κατερίνα Στικούδη, Θανάση Αλευρά, Μπέττυ Μαγγίρα και Ίαν Στρατή.

Η ψηφοφορία

Τα δυο 7άρια του Τάκη Ζαχαράτου πήγαν σε Ματθίλδη και Ησαΐα, τα 8άρια σε Λευτέρη και Τάνια, τα 9άρια σε Κατερίνα και Θανάση, το 10άρι στον Κρατερό, το 11άρι στην Μπέττυ και το 12άρι στον Ίαν.

Τα 7άρια της Κατερίνας Παπουτσάκη πήγαν σε Ματθίλδη και Λευτέρη, τα 8άρια σε Ησαΐα και Τάνια, τα 9άρια σε Μπέττυ και σε Κατερίνα, το 10άρι στον Κρατερό, το 11άρι στον Θανάση και το 12άρι στον Ίαν.

Τα 7άρια του Κωστή Μαραβέγια πήγαν σε Ματθίλδη και Τάνια. Τα 8άρια σε Λευτέρη και Ησαΐα, τα 9άρια σε Κατερίνα και Κρατερό, το 10άρι σε Μαρία και Θανάση, το 11άρι στη Μπέττυ και το 12άρι στον Ίαν.

Τα 7άρια του Μιχάλη Ρέππα πήγαν σε Ησαΐα και Ματθίλδη, τα 8άρια σε Τάνια και Θανάση, τα 9άρια σε Κατερίνα και Λευτέρη, το 10άρι στη Μπέττυ, τον 11άρι στον Κρατερό και το 12άρι στον Ίαν.

https://streamable.com/grqm03

Όσον αφορά στην ψηφοφορία των παικτών, ο Ησαΐας, η Τάνια, ο Λευτέρης, η Ματθίλδη, η Κατερίνα, η Μπέττυ έδωσαν τους 5 βαθμούς στον Κρατερό. Ο Κρατερός και ο Θανάσης έδωσαν το 5άρι στον Ίαν και ο Ίαν στην Τάνια.

https://streamable.com/wbdmww

Ο μεγάλος νικητής

Ο μεγάλος νικητής όμως, μετά και από την ψηφοφορία του κοινού ήταν ο Κρατερός Κατσούλης! Ο ίδιος συγκινημένος ευχαρίστησε τους συμπάικτες του και έδωσε τα χρήματα του αποψινού επεισοδίου στην ΕΛΕΠΑΠ.

https://streamable.com/hgu82f

Οι μεταμορφώσεις του επόμενου επεισοδίου

Όσον αφορά στις μεταμορφώσεις του επόμενο επεισοδίου αξίζει να αναφέρουμε πως θα έχουν αέρα… Eurovision!

https://streamable.com/oxm3ip

Το επόμενο επεισόδιο θα προβληθεί την Κυριακή του Θωμά.