YFSF – All Star:  Ξεκίνησαν τα γυρίσματα – Δείτε backstage φωτογραφίες
Νέα

YFSF – All Star: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα – Δείτε backstage φωτογραφίες

YFSF – All Star:  Ξεκίνησαν τα γυρίσματα – Δείτε backstage φωτογραφίες

Ξανά μαζί οι καλύτεροι του σόου μεταμορφώσεων

Τα γυρίσματα του Your Face Sounds Familiar για την All Star version ξεκίνησαν και οι διαγωνιζόμενοι επέστρεψαν στο αγαπημένο σόου μεταμορφώσεων του ANT1 με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώροτ.

Για 7η χρονιά αναμένεται να δούμε πολλές ανατρεπτικές μεταμορφώσεις, αλλά και το ταλέντο των διαγωνιζομένων να ξεδιπλώνεται στη σκηνή, αφού όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του σταθμού «Φέτος, κάνουν comeback πρόσωπα που άφησαν την καλλιτεχνική τους σφραγίδα στο σόου τις προηγούμενες χρονιές».

Στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar-All Star ανεβαίνουν οι: Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής.

Εμείς βρεθήκαμε στα παρασκήνια του πρώτου γυρίσματος και εξασφαλίσαμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από όλα όσα έγιναν εκεί.

Ησαΐάς Ματιάμπα, Ματθίλδη Μαγγίρα

Ίαν Στρατής, Μπέττυ Μαγγίρα

Στην προετοιμασία για το γύρισμα

Τάνια Μπρεάζου

Μπέττυ Μαγγίρα, Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας

Θανάσης Αλευράς

Κώστας Δόξας

Ίαν Στρατής

Ησαΐας Ματιάμπα

Κατερίνα Στικούδη

Θανάσης Αλευράς

Λευτέρης Ελευθερίου

Κρατερός Κατσούλης

Ματθίλδη Μαγγίρα

Ματθίλδη Μαγγίρα

Μπέττυ Μαγγίρα

Μπέττυ Μαγγίρα

Εντυπωσιακές εμφανίσεις. Δυνατές εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών. Ένα ανατρεπτικό buzzer. Hot πρόσωπα και θρύλοι της μουσικής βιομηχανίας «ζωντανεύουν» μέσα από μεταμορφώσεις που κλέβουν την παράσταση.

Κρατερός Κατσούλης

Μπέττυ Μαγγίρα

Μπέττυ Μαγγόρα, Λευτέρης Ελευθερίου, Κώστας Δόξας

Ματθίλδη Μαγγίρα

Στον καινούργιο κύκλο του «Your Face Sounds Familiar-All Star» δεν θα υπάρχουν αποχωρήσεις αλλά όπως κάθε σεζόν έτσι και τώρα ο νικητής κάθε επεισοδίου θα προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.