Αυτή είναι η επιτροπή του YFSF
Νέα

Αυτή είναι η επιτροπή του YFSF

Αυτή είναι η επιτροπή του YFSF

Είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα τηλεοπτικά projects της σεζόν, το οποίο φέρνει πάντα υψηλά νούμερα στον ΑΝΤ1. Φέτος βέβαια θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό, αφού εκτός από τον τρίτο κύκλο του Survivor, σε ένα μήνα θα έχει απέναντί του και το νέο λαμπερό και πολυδάπανο show του Νίκου Κοκλώνη στο Open.

Εκτός από τους 10 διάσημους παίκτες λοιπόν που θα κληθούν να μεταμφιέζονται σε άλλους διάσημους καλλιτέχνες κάθε εβδομάδα, μεγάλο πονοκέφαλο για τον σταθμό αποτέλεσε και η κριτική επιτροπή, αφού το κανάλι ήθελε να κλείσει ελκυστικά ονόματα με κύρος και χιούμορ. Έτσι λοιπόν, με κάθε επιφύλαξη σας μεταφέρουμε- και αυτό γιατί δεν έχουν υπογράψει ακόμα– ότι η τετράδα θα αποτελείται από τη Μιμή Ντενίση, τον Τάκη Ζαχαράτο, τον Δημήτρη Σταρόβα και τον Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος ήταν και η τελευταία προσθήκη- έκπληξη στο show.

Να θυμίσουμε εδώ ότι για τη θέση του κριτή είχαν κάνει ραντεβού τόσο η Ντορέττα Παπαδημητρίου (έκλεισε τελικά στον Alpha), όσο και η Μαρία Σολωμού και ο Σταμάτης Φασουλής. Οι δύο τελευταίοι αναγκάστηκαν να αρνηθούν εξαιτίας των θεατρικών τους υποχρεώσεων αφού το show θα προβάλλεται μαγνητοσκοπημένο και το γύρισμα θα γίνεται κάθε Τετάρτη, μέρα που οι περισσότεροι ηθοποιοί έχουν mezzo παράσταση.

Το Your Face Sounds Familiar κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 27 Ιανουαρίου.