YFSF: Ο «μπούμπης», η Ρένα Βλαχοπούλου και ο Ζησάκης που έκανε τη διαφορά
Νέα

YFSF: Ο «μπούμπης», η Ρένα Βλαχοπούλου και ο Ζησάκης που έκανε τη διαφορά

YFSF: Ο «μπούμπης», η Ρένα Βλαχοπούλου και ο Ζησάκης που έκανε τη διαφορά

Σε άλλο ένα σόου υπερπαραγωγή, η σκηνή τουYour Face Sounds Familiar , από country εικόνα, μετατράπηκε σε ελληνική κινηματογραφική ταινία, μιούζικαλ και συναυλία.

Εξαιρετικές στην πλειοψηφία τους οι μεταμορφώσεις των παικτών, οι οποίοι για ακόμα μια φορά έβαλαν δύσκολα στους κριτές.

Η Βασίλισσα του πάγου και ο «μπούμπης»

Η Μαρία Μπεκατώρου με ένα παραμυθένιο φόρεμα εμφανίστηκε επί σκηνής και λαχάνιασε από τον πολύ χορό.

Η παρουσιάστρια παρουσίασε τους κριτές και έκανε ιδιαίτερη μνεία στην Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία για απόψε πήρε τη θέση της Μιμής Ντενίση. Το παρατσούκλι “μπούμπης” κόλλησε στον Δημήτρη Σταρόβα, από τη σημερινή κριτή.

Πασχάλης Τσαρούχας: Johnny Cash – Ring Of Fire

Με country διάθεση και σκηνικό, ο ηθοποιός άκουσε καλά σχόλια. Η Μπέττυ Μαγγίρα του είπε ότι πλησίασε πολύ στη φωνή, αλλά της έλειψε το… ποδαράκι που ήταν χαρακτηριστικό στο στήσιμο της εποχής. Ο Γιώργος Μαζωνάκης τον βρήκε πάρα πολύ καλό, όπως και ο Αλέξης Γεωργούλης.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας μπήκε απόλυτα στο ρόλο

Ο Πασχάλης Τσαρούχας μπήκε απόλυτα στο ρόλο

Εύα Τσάχρα: Νατάσα Θεοδωρίδου – Ασ’ τα όλα κι έλα

Η χορογράφος του σόου, Άννα Αθανασιάδη, χόρεψε στο τραγούδι και αποθεώθηκε από τους άντρες της παρέας.

Ο Δημήτρης Σταρόβας και ο Γιώργος Μαζωνάκης βρήκαν την Εύα Τσάχρα πολύ καλή, όμως ο Αλέξης Γεωργούλης δεν είδε τη Νατάσα.

Η Εύα Τσάχρα προσπάθησε να μεταμορφωθεί σε Νατάσα Θεοδωρίδου

Η Εύα Τσάχρα προσπάθησε να μεταμορφωθεί σε Νατάσα Θεοδωρίδου

Ελένη Φιλίνη: Ρένα Βλαχοπούλου – Το Πετεινάρι

Την δεύτερη καλύτερη εμφάνισή της πραγματοποίησε η Ελένη Φιλίνη, η οποία έβγαλε όλον αυτόν τον αυθορμητισμό της Ρένας Βλαχοπούλου στη σκηνή. Αποθέωση από τους κριτές!

Η Ελένη Φιλίνη με τα φτερά της!

Η Ελένη Φιλίνη με τα φτερά της!

Βαγγέλης Παναγόπουλος: The Cure – Lovesong

Ακόμα ένα σκηνικό υπερπαραγωγή στήθηκε στη σκηνή του YFSF για τον τραγουδιστή. Ο Δημήτρης Σταρόβας είπε ότι η φωνή ήταν κοντά, όμως ο Αλέξης Γεωργούλης δεν είχε την ίδια άποψη.

Ο Βαγγέλης Παναγόπουλος συνδέεται συναισθηματικά με το Lovespong

Ο Βαγγέλης Παναγόπουλος συνδέεται συναισθηματικά με το Lovesong

Χρύσπα: Mary Poppins – Supercalifragilisticexpialidocious

Απίθανη εμφάνιση από τη Χρύσπα, με την Μπέττυ Μαγγίρα να της λέει ότι της πάει το μιούζικαλ. Ο Γιώργος Μαζωνάκης βρήκε ότι ήταν η καλύτερη εμφάνιση διαγωνιζόμενου που έχει γίνει ποτέ μαζί με τους χορευτές. Ο Αλέξης Γεωργούλης συμφώνησε σε όλα και πρόσθετε ότι η εμφάνιση της ήταν ανάλαφρη και διαφορετική από τις προηγούμενες φορές. “Άψογη” η Χρύσπα για τον Δημήτρη Σταρόβα.

Η Χρύσπα ήταν εξαιρετική σαν Mairy Poppins

Η Χρύσπα ήταν εξαιρετική σαν Mary Poppins

Ίαν Στρατής: Τέρης Χρυσός – Όνειρα

Ο Γιώργος Μαζωνάκης χαρακτήρισε τον Ίαν Στρατή “πάρα πάρα πολύ καλό”, ενώ η Μπέττυ Μαγγίρα δήλωσε fan και τρελάθηκε με τις λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά. Μάλιστα η ίδια του έκανε επαγγελματική πρόταση, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερα.

Ο Ίαν "έσκισε" σύμφωνα με την κριτική επιτροπή

Ο Ίαν “έσκισε” σύμφωνα με την κριτική επιτροπή

Κατερίνα Στικούδη: Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Τα λέμε

“Είναι σοκαριστική η δυνατότητά σου να μεταμορφώνεσαι” είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης που την χαρακτήρισε “εκπληκτική”. Για την Μπέττυ Μαγγίρα, η Κατερίνα Στικούδη έδωσε απαντήσεις φέτος και η εξέλιξη της είναι εντυπωσιακή. Ο Αλέξης Γεωργούλης καθηλώθηκε με την εμφάνιση και συγκινήθηκε, με τον Δημήτρη Σταρόβα να παρατηρεί την άρθρωσή της.

"Αντίο, τελειώσαμε, φύγε"

“Αντίο, τελειώσαμε, φύγε”

Μελίνα Μακρή: Evanesence – Bring me to life

“Άφωνος” έμεινε ο Αλέξης Γεωργούλης, αντίθετα με τον Δημήτρη Σταρόβα που έγινε “αυστηρός”. Ο Γιώργος Μαζωνάκης συμφώνησε στα… σημεία του Σταρόβα και η Μπέττυ Μαγγίρα στάθηκε στο πόσο καλή φωνή έχει.

Ευθύμης Ζησάκης: Βασίλης Παπακωνσταντίνου – Να κοιμηθούμε αγκαλιά

Ο Αλέξης Γεωργούλης σηκώθηκε από τη θέση του για να δώσει το χέρι του στον Ευθύμη Ζησάκη και ο Γιώργος Μαζωνάκης επαίνεσε αυτήν την κίνηση. Για την Μπέττυ Μαγγίρα ο ηθοποιός ήταν συγκινητικός, ενώ για τον Δημήτρη Σταρόβα η συγκεκριμένη μεταμόρφωση ήταν μία από τις πιο κοντινές του φετινού σόου.

Εξαιρετικός σε όλα τα επίπεδα ο Ευθύμης Ζησάκης

Εξαιρετικός σε όλα τα επίπεδα ο Ευθύμης Ζησάκης

Αργύρης Αγγέλου: Britney Spears – Oops!…I did it again

Με κόκκινη ολόσωμη vinyl φόρμα και ξανθά μακριά μαλλιά εμφανίστηκε ο Αργύρης Αγγέλου. Πολύ ωραία μεταφορά τη βρήκε ο Γιώργος Μαζωνάκης, που έδωσε το “μπράβο” του για την τεράστια προσπάθεια. Ο Δημήτρης Σταρόβας πείστηκε από τον ηθοποιό και ο Αλέξης Γεωργούλης είχε μια καλή ιδέα για το διάλειμμα του θεάτρου που συμπρωταγωνιστούν.

Έφαγε πολύ... μαλλί ο Αργύρης Αγγέλου

Έφαγε πολύ… μαλλί ο Αργύρης Αγγέλου

“Οδοστρωτήρας” Ευθύμης!

Ο Ευθύμης Ζησάκης πήρε το “12” του Αλέξη Γεωργούλη, του Γιώργου Μαζωνάκη, του Δημήτρη Σταρόβα και της Μπέττυς Μαγγίρα. Ο ηθοποιός μάζεψε επίσης και τα περισσότερα πεντάρια των συμπαικτών του, αλλά και τις ψήφους του κόσμου και έτσι αναδείχθηκε νικητής της βραδιάς. Στο ΚΕΠΕΑ “Ορίζοντες” θα δοθούν τα χρήματα.

Buzzer…beater!

Το “μαγικό κουμπί” είχε πάλι κέφια!

Κατερίνα Στικούδη: Modern Talking

Βαγγέλης Παναγόπουλος: Bee Gees

Μελίνα Μακρή: Έφη Θώδη

Χρύσπα: Eurythmics

Αργύρης Αγγέλου: Δάκης

Πασχάλης Τσαρούχας: Διονύσης Σαββόπουλος

Εύα Τσάχρα: Cats the Musical

Ελένη Φιλίνη: Ρίτα Σακελλαρίου

Ευθύμης Ζησάκης: Μανώλης Κονταρός

Ίαν Στρατής: Eminem