YFSF: Ο καλεσμένος έκπληξη και ο συγκινητικός Πασχάλης Τσαρούχας
Νέα

YFSF: Ο καλεσμένος έκπληξη και ο συγκινητικός Πασχάλης Τσαρούχας

YFSF: Ο καλεσμένος έκπληξη και ο συγκινητικός Πασχάλης Τσαρούχας

Από παραλία σε συναυλία και από εκεί σε Ηρώδειο μετατράπηκε το πλατό του Your Face Sounds Familiar, εκεί όπου ο Πάνος Κιάμος τραγούδησε παρέα με τον BO, ο Στράτος Διονυσίου τα είπε λαϊκά και η Τάνια Τσανακλίδου έφερε δάκρυα στα μάτια.

Η JLo ξεσήκωσε το κοινό μαζί με τον Pharrell Wiliams, η Ζωζώ αποθεώθηκε σε μια επίδειξη… ποδιών και ο Prince καθήλωσε σε ένα ρεσιτάλ κιθάρας.

Μελίνα Μακρή: Jennifer Lopez – On the floor

«Η Μελίνα είναι πολύ καλύτερη τραγουδίστρια από τη JLo» είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης, που έκλεψε την ατάκα του Αλέξη Γεωργούλη.

Βαγγέλης Παναγόπουλος: Pharrell Williams – Happy

Η Μιμή Ντενίση θέλει να δει τον Βαγγέλη Παναγόπουλο σε κάτι ανατρεπτικό, καθώς σε αυτά τα concept είναι πάντα καλός. Από την άλλη, ο Αλέξης Γεωργούλης εντυπωσιάστηκε με την αλλαγή της φωνής του.

Ο Βαγγέλης Παναγόπουλος ήταν... Happy

Ο Βαγγέλης Παναγόπουλος ήταν… Happy

Ευθύμης Ζησάκης – Στράτος Διονυσίου – Με σκότωσε γιατί την αγαπούσα

Εξαιρετική σκηνική παρουσία, μεγάλη προσπάθεια και στη φωνή, ίσως από τις καλύτερες μεταμφιέσεις του ηθοποιού στο παιχνίδι, είπαν οι κριτές.

Χρύσπα: Madonna – Vogue

Μέσα σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό, η Χρύσπα μάγεψε τον Αλέξη Γεωργούλη και έκανε τον Γιώργο Μαζωνάκη να επαναληφθεί: “Η Χρύσπα είναι καλύτερη τραγουδίστρια από τη Madonna” τόνισε και πρόσθεσε: “Ήταν μία από τις καλύτερες παρουσιάσεις που έχουμε δει”.

Ίαν Στρατής: Prince – Purple Rain

Άφωνοι έμειναν οι κριτές με τον Ίαν. Ο Δημήτρης Σταρόβας είπε ότι του θύμισε κατά 90% τον Prince και η Μιμή Ντενίση συγκλονίστηκε με τη φωνή.

Εντυπωσιακός ο Ίαν

Εντυπωσιακός ο Ίαν

Κατερίνα Στικούδη: Nicki Minaj – Anaconda

Η τραγουδίστρια τα κατάφερε περίφημα και φωνητικά και σε σκηνική παρουσία! Η Κατερίνα Στικούδη δέχθηκε τα συγχαρητήρια όλων.

Αργύρης Αγγέλου: Γιάννης Πάριος – Γράμμα

Με την υποστήριξη των Αποστολία Ζωή, Ναταλία Δραγούμη και Χρύσας Κλούβα, από το “Ζητείται Κλέφτης” που βρέθηκαν στο κοινό, ο Αργύρης Αγγέλου συγκίνησε τον Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος τον αποθέωσε για το ταλέντο του.

Ελένη Φιλίνη: Ζωζώ Σαπουντζάκη – Παναγιά μου ένα παιδί

“Παναγιά μου ένα κορμί” είπε ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος θα δυσκολευτεί μετά από αυτή την εμφάνιση στη βαθμολογία. Η καλύτερή της εμφάνιση είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης και μιμήθηκε τη φωνής της κ. Σαπουντζάκη. Ο Δημήτρης Σταρόβας είδε μια πιστή αντιγραφή και η Ελένη Φιλίνη πήγε στον καναπέ χαρούμενη.

Η Ελένη Φιλίνη στην καλύτερη εμφάνιση της

Η Ελένη Φιλίνη στην καλύτερη εμφάνισή της

Εύα Τσάχρα: Πάνος Κιάμος – Θέλω να σε ξαναδώ (Guest: BO)

Δεν ήταν καλή εμφάνιση για την Εύα Τσάχρα παραδέχθηκαν άπαντες στην κριτική επιτροπή.

Η Εύα Τσάχρα ως Πάνος Κιάμος παρέα με τον Bo

Η Εύα Τσάχρα ως Πάνος Κιάμος παρέα με τον Bo

Πασχάλης Τσαρούχας: Τάνια Τσανακλίδου – Μαμά γερνάω

Ταχυπαλμία έπιασε τον Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος ναι μεν δεν είδε την Τάνια Τσανακλίδου , αλλά τον ταξίδεψε. Για τη Μιμή Ντενίση ο Πασχάλης Τσαρούχας έκανε μια τολμηρή προσπάθεια, ενώ για τον Δημήτρη Σταρόβα δεν τον ένοιαζε καν ο στόχος του παιχνιδιού. Το ίδιο και ο Γιώργος Μαζωνάκης που δεν τον ένοιαξε που δεν είδε την ερμηνεύτρια στην εμφάνιση του ηθοποιού.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας μεταμορφώθηκε σε Τάνια Τσανακλίδου

Ο Πασχάλης Τσαρούχας μεταμορφώθηκε σε Τάνια Τσανακλίδου

Ο νικητής

Ευθύμης Ζησάκης, Ίαν Στρατής και Ελένη Φιλίνη κονταροχτυπήθηκαν για την πρώτη θέση στη βαθμολογία των κριτών, ωστόσο στο πάρα πέντε εμφανίστηκε και ο Αργύρης Αγγέλου, ο οποίος πήρε βαθμούς από τον Πασχάλη Τσαρούχα και την Εύα Τσάχρα.

Το κοινό ωστόσο ήταν εκείνο που έδωσε τη νίκη στον Ίαν παρά το γεγονός ότι το “11” πήγε στην Κατερίνα Στικούδη και στο “12” στον Αργύρη Αγγέλου. Τα χρήματα θα πάνε στο ίδρυμα “Σκυτάλη”.

It’s buzzer time!

Είχε κέφια το αποψινό buzzer. Έτσι στο επόμενο επεισόδιο οι μεταμορφώσεις των παικτών είναι οι εξής:

Κατερίνα Στικούδη: Alice Cooper

Βαγγέλης Παναγόπουλος: Πωλίνα

Μελίνα Μακρή: Άντζελα Δημητρίου

Χρύσπα: Μαρινέλλα

Αργύρης Αγγέλου: Gene Kelly

Πασχάλης Τσαρούχας: Locomondo

Εύα Τσάχρα: Jessie J

Ελένη Φιλίνη: Grace Jones

Ευθύμης Ζησάκης: Les Chakachas

Ίαν Στρατής: The Weeknd