YFSF: Ο Μιχάλης Ρέππας επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή
Νέα

YFSF: Ο Μιχάλης Ρέππας επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή

YFSF: Ο Μιχάλης Ρέππας επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή

Ο σεναριογράφος θα είναι ο ένας εκ των τεσσάρων που θα κρίνουν τους παίκτες του All Star Game

Σε φουλ ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες του Your Face Sounds Familiar και ενώ μέχρι στιγμής οι celebrities που θα συμμετέχουν έχουν κλείσει, αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό επίσημα είναι ποιοι θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή.

Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι αυτό του Μιχάλη Ρέππα, με τον ίδιο τελικά να επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του στο τηλεπαιχνίδι των μιμήσεων. Ο ίδιος βρέθηκε στα Studio Κάπα και μίλησε στο «Πρωινό».

«Έχω έρθει εδώ για το YFSF για την κριτική επιτροπή. Το έχω δει πολλές φορές, δεν έχω δει όλα τα επεισόδια, έχω υπόψιν πάνω κάτω και τις 4 σεζόν που έχουν γίνει», δήλωσε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στον ρόλο τους ως κριτής:

«Δεν ξέρω αν έκαναν σωστά που με επέλεξαν γιατί εγώ είμαι πάρα πολύ ελαστικός, νομίζω ότι όλο 10 θα βάζω».

Όσον αφορά στα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής: «Δεν νομίζω ότι έχουν κλείσει ακόμα. Έναν ξέρω που είναι ο Τάκης Ζαχαράτος. Αυτόν ξέρω που θα είναι σίγουρα».

Ο Μιχάλης Ρέππας ετοιμάζει νέα πράγματα για την τηλεόραση και όπως αποκάλυψε θα παιχτεί μια νέα σειρά η οποία θα προβληθεί από το MEGA. «Πριν πεθάνω θα ήθελα τουλάχιστον αυτές τις δύο σειρές να τις κάνω», είπε με χιούμορ.

https://streamable.com/wv1ct5?fbclid=IwAR1Ewozcib-a_RC1jrrXyKtTPFvrxGdjNo8KOWSFx1dmQhRjVmkDZ4ctZTI