YFSF: Η μονομαχία Grace Jones – Alice Cooper και η πρόταση της Μιμής Ντενίση
Νέα

YFSF: Η μονομαχία Grace Jones – Alice Cooper και η πρόταση της Μιμής Ντενίση

YFSF: Η μονομαχία Grace Jones – Alice Cooper και η πρόταση της Μιμής Ντενίση

Ακόμα μια λαμπερή βραδιά “μεταμορφώσεων” με μιμήσεις, τραγούδι και χορό είχαμε σήμερα στο Your Face Sounds Familiar.

Οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους έτσι ώστε να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις του σόου, αφού ο πήχης έχει ανέβει αρκετά.

Στο πλατό του YFSF ο Gene Kelly χόρεψε κλακέτες, οι Locomondo με τον Alice Cooper “ρόκαραν”, ενώ η Μαρινέλλα και η Πωλίνα μάς ταξίδεψαν πίσω στον χρόνο και τα ωραία χρόνια της δισκογραφίας.

Ας δούμε αναλυτικά τις παρουσίες των παικτών.

Χρύσπα: Μαρινέλλα – Εγώ κι εσύ

Πρώτη στη σκηνή του YFSF βγήκε η Χρύσπα που μιμήθηκε τη Μαρινέλλα.

“Ήσουν πάρα πολύ καλή, μου τη θύμισες σε έκφραση και φωνή. Ήταν πολύ δύσκολο να το κάνεις. Η Μαρινέλλα είναι παράδειγμα προς μίμηση” είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Εύα Τσάχρα: Jessie J – Bang Bang

Ακόμα μια σέξι εμφάνιση για την Εύα Τσάχρα. Μετά τη μεταμφίεσή της σε Beyonce, η τραγουδίστρια μεταμορφώθηκε σε Jessie J.

“Άψογη, μου άρεσε που ήσουν τόσο δυναμική, ίσως η καλύτερή σου εμφάνιση φωνητικά” είπε η Μιμή Ντενίση.

Μελίνα Μακρή: Άντζελα Δημητρίου – Κάνω comeback

Η Μελίνα κέρδισε το χειροκρότημα ως “Λαίδη”, ενώ ο Δημήτρης Σταρόβας ευχαρίστησε δημόσια την Άντζελα διότι τον είχε βοηθήσει στο παρελθόν.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης τραγουδά φέτος με την Άντζελα Δημητρίου και είπε στη Μελίνα: “Κατάλαβα πως σου αρέσει, ο τρόπος που τραγούδησες και η κίνησή σου ήταν ίδια. Μπράβο σου, καταλάβαμε πόσο “τρελή είσαι”.

Ίαν Στρατής: The Weeknd – Starboy

“Ελατήριο” έγινε σήμερα ο Ίαν, καθώς ο ρόλος του ως Weeknd ήταν αρκετά απαιτητικός. Ως μια πιστή αντιγραφή χαρακτήρισαν την προσπάθεια του Ίαν και οι 4 κριτές.

Βαγγέλης Παναγόπουλος: Πωλίνα – Το ροζ μπικίνι

Ο διαγωνιζόμενος κατέβηκε στη σκηνή με τσουλήθρα και με ένα εκκεντρικό λουκ. Ο Γιώργος Μαζωνάκης είπε πως του θυμίζει τον Σταύρο Παράβα και το πλατό “λύθηκε στα γέλια”. Όπως είπε και η Μιμή Ντενίση, ο Βαγγέλης έφερε πολύ κέφι και της άρεσε που “τσαλακώθηκε”.

Ελένη Φιλίνη: Grace Jones – I’ve Seen That Face Before (Libertango)

“Είσαι η καλύτερη Ελένη Φιλίνη που έχουμε δει μέχρι τώρα, ήταν άψογα όλα” είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης, ενώ ο Αλέξης Γεωργούλης στάθηκε στο ότι τον συνεπήρε η εικόνα της όταν χόρευε με την κούκλα.

Κατερίνα Στικούδη: Alice Cooper – Poison

Την metal και aggressive πλευρά του εαυτού της έδειξε η Κατερίνα Στικούδη, καθώς ως άλλος Alice Cooper “ρόκαρε” το stage του YFSF και κέρδισε πολύ καλές κριτικές και από τα 4 μέλη της επιτροπής, ενώ για ακόμα μια φορά της είπαν πως έχει μεγάλη “τρέλα”.

Πασχάλης Τσαρούχας: Locomondo – Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα

Ο Πασχάλης Τσαρούχας μπήκε στο πνεύμα της ρέγκε και διασκέδασε το κοινό. Όπως του είπαν από την κριτική επιτροπή ήταν πολύ καλός, αλλά δεν υπήρξε ιδιαίτερη δυσκολία στη μίμηση μιας και έχει κάνει πιο απαιτητικά performances.

Ευθύμης Ζησάκης: Les Chakachas –  Los Ninos Del Pireo ”Τα παιδιά του Πειραιά”

“Ο ρόλος αυτός ήταν για εμένα” είπε χαριτολογώντας ο Δημήτρης Σταρόβας, ενώ τόνισε, πως παρότι δεν ήταν εύκολο, ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του Ευθύμη, διότι φάνηκε πως το διασκέδασε.

Η Μιμή Ντενίση είπε πως από τους άνδρες που έχουν μεταμφιεστεί σε γυναίκα ήταν “η πιο γυναίκα” κι ας είχε λίγο βραχνή φωνή.

Κάποια στιγμή ο Δημήτρης Σταρόβας είπε πως όπως έχουν “μεταμορφωθεί” σήμερα ο Ευθύμης με τον Ίαν, είναι σαν να βλέπουμε τη μαμά του Ίαν Στρατή και τότε ο Ίαν έτρεξε στην αγκαλιά του Ευθύμη. Αυτό ήταν ένα από τα πιο αστεία στιγμιότυπα της βραδιάς.

Αργύρης Αγγέλου: Gene Kelly – Singin’ In The Rain

Σε μια άλλη εποχή μας μετέφερε ο ηθοποιός και τα πήγε περίφημα, σύμφωνα με τη γνώμη της κριτικής επιτροπής, που εστίασε κυρίως στο βιμπράτο της φωνής του και στο ότι έκανε μια από τις δυσκολότερες χορογραφίες όλων των εποχών, με κλακέτες.

Η πρόταση και η απουσία της Ντενίση

Η Μιμή Ντενίση είχε μια πολύ ωραία ιδέα που ανέφερε στον αέρα. “Θέλω να ανεβάσω ένα μιούζικαλ με όλα αυτά τα παιδιά εδώ” είπε και χειροκροτήθηκε από όλους.

Όπως μάθαμε η Μιμή Ντενίση θα λείπει από το επόμενο επεισόδιο του YFSF, διότι είναι καλεσμένη από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών για να μιλήσει με θέμα τη γυναίκα-πρόσφυγα.

Ο νικητής

Κατερίνα Στικούδη και Ελένη Φιλίνη ήρθαν ισόβαθμες στην πρώτη θέση με 23 πόντους, αλλά βάσει του κανονισμού του παιχνιδιού, η ψήφος του κοινού μετρά περισσότερο. Έτσι, η Κατερίνα Στικούδη που πήρε το 12αρι του κόσμου, αναδείχθηκε νικήτρια ως Alice Cooper.

Το Buzzer “απασφάλισε”…

Κέφια είχε πάλι το Buzzer. Δείτε τι κλήρωσε για τους παίκτες.

Κατερίνα Στικούδη: Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Βαγγέλης Παναγόπουλος: The Cure

Μελίνα Μακρή: Evanesence

Χρύσπα: Mary Poppins

Αργύρης Αγγέλου: Britney Spears

Πασχάλης Τσαρούχας: Johny Cash

Εύα Τσάχρα: Νατάσα Θεοδωρίδου

Ελένη Φιλίνη: Ρένα Βλαχοπούλου

Ευθύμης Ζησάκης: Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Ίαν Στρατής: Τέρης Χρυσός