Your Face Sounds Familiar: Κλείδωσε οριστικά η επιτροπή
Νέα

Your Face Sounds Familiar: Κλείδωσε οριστικά η επιτροπή

Your Face Sounds Familiar: Κλείδωσε οριστικά η επιτροπή

Ανακοινώθηκε και επίσημα η τετράδα που θα καθίσει στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar. Έπειτα από μια σειρά επαφών και αποχωρήσεων το τελευταίο λεπτό, ο ΑΝΤ1, κατέληξε στα πρόσωπα που θα κρίνουν τους celebrity στις διάσημες μεταμφιέσεις τους. Έτσι, με την πρεμιέρα να απέχει μόλις πέντε μέρες – Κυριακή 27 Ιανουαρίου – η εκπομπή “Το Πρωινό” ανακοίνωσε την κριτική επιτροπή του show με τη Μαρία Μπεκατώρου.

Ο σταθερός από την αρχή Δημήτρης Σταρόβας, θα καθίσει πλάι στη Μιμή Ντενίση, όπως είχε γράψει από πολύ νωρίς το Znews. Επίσης, στο show θα δούμε σε ρόλο κριτή τον Αλέξη Γεωργούλη, ενώ το τελευταίο πρόσωπο που “έκλεισε” κυριολεκτικά στο παρά πέντε, είναι ο τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης. Η θέση “χήρεψε” έπειτα από την αιφνίδια διαφωνία της παραγωγής με τον Τάκη Ζαχαράτο. Θυμίζουμε πως ο performer είχε ζητήσει να αλλάξουν μέρα τα γυρίσματα του show, κάτι που τον οδήγησε εκτός κριτικής επιτροπής.

Έτσι, επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του Znews που ήθελε τον Γιώργο Μαζωνάκη να αποδέχεται την πρόταση του σταθμού. Τα τέσσερα ονόματα ανακοινώθηκαν και επίσημα όπως προαναφέρθηκε, στο “Πρωινό” με τη Φαίη Σκορδά.

Πλέον, δεν έχουμε παρά να αναμένουμε τη μεγάλη πρεμιέρα, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, στις 20:45 στον ΑΝΤ1, με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου- το πρώτο γύρισμα θα γίνει αύριο, Τετάρτη στα νέα υπερσύγχρονα στούντιο του Γιώργου Καραγιάννη στο Μαρκόπουλο.

Δείτε τους λαμπερούς συμμετέχοντες του φετινού κύκλου: