Υπόθεση Καρολάιν: Συγκλονίζει ο πατέρας της – «Λυπάμαι που δεν υπάρχει θανατική ποινή στην Ελλάδα. Θα θεωρούσα τιμή να τραβήξω έναν μοχλό που θα τον έστελνε στην κόλαση»
Νέα

Υπόθεση Καρολάιν: Συγκλονίζει ο πατέρας της – «Λυπάμαι που δεν υπάρχει θανατική ποινή στην Ελλάδα. Θα θεωρούσα τιμή να τραβήξω έναν μοχλό που θα τον έστελνε στην κόλαση»

Υπόθεση Καρολάιν: Συγκλονίζει ο πατέρας της – «Λυπάμαι που δεν υπάρχει θανατική ποινή στην Ελλάδα. Θα θεωρούσα τιμή να τραβήξω έναν μοχλό που θα τον έστελνε στην κόλαση»

«Γροθιά» στο στομάχι τα λεγόμενά του για την μικρή Λυδία

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν Κρόουτς, David, μίλησε στο Live News για το πώς βιώνει την απώλεια της κόρης του αλλά και τη νέα ζωή της μικρής Λυδίας στις Φιλιππίνες.

Σαν παππούς προσπαθεί να προστατέψει με νύχια και με δόντια την εγγονή του προκειμένου να μην έρθει ποτέ σε επαφή με τον πατέρα της αλλά και τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Όπως αποκάλυψε, ο πιλότος του είχε στείλει μια επιστολή όπου παραδέχτηκε πώς σκότωσε την Καρολάιν γιατί είχε μπλέξει σε συμμορία.

«Το φτωχό παιδί φυσικά αγνοεί ακόμη ότι πρέπει να μεγαλώσει χωρίς μητέρα και πατέρα λόγω της τρομερής πράξης του φυσικού της πατέρα. Είμαι αποφασισμένος ότι το τέρας που σκότωσε τη μητέρα της, δεν θα ξαναδεί ποτέ ξανά την εγγονή μου. Όπως και αυτά τα δύο παράλογα πλάσματα, οι γονείς του. Αυτή τη στιγμή η Λυδία έχει προσαρμοστεί πλήρως με την οικογένεια της μητέρας της στις Φιλιππίνες. Παίζει με τα ξαδέλφια της τις ζεστές ηλιόλουστες μέρες που μας κάνει. Σε κάποιο στάδιο της ζωής της θα πρέπει να της πουν γιατί τα ξαδέλφια της, που θεωρεί αδέλφια και αδελφές, έχουν όλοι ίσια, μαύρα μαλλιά, ενώ εκείνη έχει ένα χρυσό φωτοστέφανο από μπούκλες.

Είμαι σίγουρος ότι όταν έρθει η ώρα να μάθει την αλήθεια θα μπορέσει να την απορροφήσει με ηρεμία. Τόσο η γιαγιά της Σουζάνα, όσο και εγώ θα προσπαθήσουμε να την προστατεύσουμε από την σκληρή πραγματικότητα της ζωής για όσο καιρό μπορούμε. Όσο για τις αναμνήσεις της μητέρας της που θα ήθελα να μεταφέρω στον μικρό μου θησαυρό, είναι πολλές.

Η Καρολάιν δεν έφερε τίποτα άλλο παρά χαρά τόσο στη Σουζάνα, όσο και σε εμένα. Ήταν από κάθε άποψη μια τέλεια κόρη. Όσο για το κτήνος που έβαλε τέλος στη ζωή της, δεν έχω λόγια να τον περιγράψω. Για το μόνο που λυπάμαι είναι ότι δεν υπάρχει θανατική ποινή στην Ελλάδα, καθώς θα το θεωρούσα τιμή να μπορούσα να τραβήξω έναν μοχλό που θα τον έστελνε στην κόλαση», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Όταν ο δολοφόνος της κόρης μου ήταν ήδη στη φυλακή, πριν από τη δίκη του, έλαβα μια δακτυλογραφημένη επιστολή που παρέδωσε χειρόγραφα ο πατέρας του. Στην επιστολή προσπάθησε να εξηγήσει τις πράξεις του και πώς έμπλεξε με συμμορία ναρκωτικών.

Αυτό ήταν λίγο αφότου ανακάλυψα ότι το ποσό των 70.000€ που είχαμε δώσει με τη Σουζάνα στην Καρολάιν για να αγοράσει ένα οικόπεδο για να χτίσει σπίτι, τα είχε οικειοποιηθεί ο δολοφόνος και είχε αγοράσει τη γη μόνο στο όνομά του. Κάθισα τη μητέρα του απέναντί μου και θυμάμαι καθαρά τι ακριβώς της είπα. ‘Φαίνεται ότι ο γιος σας δεν είναι μόνο ψεύτης και δολοφόνος, αλλά αποδεικνύεται ότι είναι και κλέφτης’.

Της είπα ότι είχα ένα γράμμα που μου είχε παραδώσει ο σύζυγός της, αρκετές ημέρες νωρίτερα, στο οποίο ο γιος της παραδέχτηκε ότι σκότωσε την κόρη μου, ισχυριζόμενος ότι ήθελε να σώσει την Λυδία από τη συμμορία δολοφόνων. Αργότερα ο σύζυγός της αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υπήρχαν γράμματα, παρότι εκείνος μου είχε παραδώσει το δικό μου.

Μετά την απόφασή μας να μετακομίσει η Λυδία στις Φιλιππίνες για να μεγαλώσει σε ένα πιο νεανικό οικογενειακό περιβάλλον, οι γονείς του δολοφόνου αντέδρασαν σθεναρά σε αυτό και υπέβαλαν αίτηση για την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού. Αυτό δεν έγινε με γνώμονα το συμφέρον της μικρής, αλλά για καθαρά εγωιστικούς λόγους. Κάτι για να τους διασκεδάζει στα γεράματά τους».