Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Καψουρευόμουν άντρες που ήταν εντελώς αντίθετοι στιλιστικά από μένα. Έβρισκα όλα τα “κακά” αγόρια, μου άρεσε η ταλαιπωρία. Ευτυχώς το ξεπέρασα»
Νέα

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Καψουρευόμουν άντρες που ήταν εντελώς αντίθετοι στιλιστικά από μένα. Έβρισκα όλα τα “κακά” αγόρια, μου άρεσε η ταλαιπωρία. Ευτυχώς το ξεπέρασα»

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Καψουρευόμουν άντρες που ήταν εντελώς αντίθετοι στιλιστικά από μένα. Έβρισκα όλα τα “κακά” αγόρια, μου άρεσε η ταλαιπωρία. Ευτυχώς το ξεπέρασα»

Όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στο The 2night Show.

«Ήμουν τεράστιο fashion victim. Δεν μου πήγαιναν τα λεπτά φρύδια και τα ξανθά μαλλιά. Μπλε μαλλιά έχει τώρα η κόρη μου. Τώρα πια δεν θα το κάνω. Αλλά έχω υπάρξει κορίτσι που ακολουθούσε τη μόδα» είπε.

«Καψουρευόμουν άντρες που ήταν εντελώς αντίθετοι στιλιστικά από μένα. Γενικότερα, πήγαινα και έβρισκα όλα τα “κακά” αγόρια, μου άρεσε η ταλαιπωρία. Ευτυχώς το ξεπέρασα» είπε.

«Το μόνο πράγμα που μου έλεγε η μάνα μου σε σχέση με τους άντρες είναι “ποτέ μη φας με κάποιον που θα υπερηφανεύεται ότι σε τάισε”. Στο σπίτι μου οι γυναίκες έπρεπε να είμαστε αυτόνομες και αν ο άντρας μας κεράσει θα έπρεπε να το γουστάρει».

Όπως είπε δεν βλέπει τον εαυτό της στην τηλεόραση, δηλώνει «χαλβάς» παρότι προσπαθεί να δείχνει αυστηρή ενώ δήλωσε απίστευτα υπερήφανη για όσα concept έκανε αυτά τα 4 χρόνια στο GNTM.

«Μου αρέσει η τηλεόραση. Αυτό το να δημιουργείς εκπομπή είναι πολύ εθιστικό. Έχω ψωνιστεί, θέλω να δημιουργώ εκπομπές, concept».

Βλέπει τα νούμερα τηλεθέασης; «Εννοείται! Δεν βλέπω μόνο τα δικά μας. Τα νούμερα είναι λίγο δείκτες τι αρέσει στον κόσμο τη δεδομένη στιγμή» είπε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να την πειράζει ότι κάνει για διευθύντρια προγράμματος και εκείνην να ψαρώνει.

«Αν δεν ασχολιόμουν με τη μόδα θα ήμουν σε ένα αρχιτεκτονικό γραφείο. Έναν χρόνο άντεξα. Δεν άντεξα αυτήν την τρέλα. Δεν περνούσα καλά και έβγαινα. Και έτσι με “τσιμπήσανε” στη μόδα. Ό,τι πόρτα μου ανοίχτηκε έχω δουλέψει σαν σκυλί» είπε μεταξύ άλλων εξηγώντας πώς βρέθηκε στο Votre Beaute και στη μόδα.

Πώς είναι εκτός τηλεόρασης; «Δεν μου αρέσει καθόλου το σίδερο. Ευτυχώς έχω έναν άντρα πολύ αυτόνομο οπότε δεν μπήκαμε ποτέ στη συζήτηση για να σιδερώσω πουκάμισα. Έχει τρέλα με τα ρούχα του και τα πάει καθαριστήριο. Εμένα δεν με πειράζει να είναι τα ρούχα μου τσαλακωμένα».

Εξήγησε πως το επίθετό της προήλθε από το κομμένο Μαντζαρί κατά παραίνεση του συζύγου της όταν έφτιαξε το mail της. «Μετά έγινα διάσημη και έγινα Μαζαρί. Το τι bullying έχω φάει από τον αδελφό μου!».

«Το ταμεραμέντο της Ελληνίδας είναι πολύ καλύτερο από οποιασδήποτε άλλης» είπε.

Όπως είπε από το 2007 πήγε σε ψυχολόγο για να αντιμετωπίσει τον θάνατο της μητέρας της που ήταν όλος της ο κόσμος.

Διηγήθηκε όμως και μια πολύ συγκινητική ιστορία πώς προέκυψε το όνομα της κόρης της (σ.σ. Ροζαλία-Μαρία).

Όπως είπε λίγο πριν πεθάνει η μητέρα της άκουσε τον σύζυγό της, Βασίλη Καρύδη, να τραγουδάει τη Ροζαλία από τη Λιλιπούπολη και της είπε ότι αυτό το όνομα της άρεσε.

«”Φεύγει” η μαμά μου. Πέντε χρόνια μετά έμεινα έγκυος και από το τεστ ήξερα ότι έχω κόρη. Και έπρεπε να πείσω τον Βασίλη ότι θα την πούμε Ροζαλία-Μαρία από τη μαμά μου. Δυστυχώς  με τον Βασίλη έχουμε έναν κανόνα σαν ζευγάρι ότι τα πάντα συζητάμε και δεν παίρνουμε αποφάσεις de facto. Όταν φτάσαμε στον υπέρηχο και μας είπε ότι είναι κόρη του είπα ότι θα το πούμε Ροζαλία. Τον βλέπω και συγκινείται και μου λέει “Ροζαλία ήταν το όνομα της γιαγιάς μου”».

Το πρώτο τους καλοκαίρι στο πατρικό του συζύγου της εκείνος βρήκε την ταυτότητα της γιαγιάς του και ανακάλυψε ότι την έλεγαν Ροζαλία-Μαρία Καρύδη, όπως ακριβώς η κόρη τους!

Θα γίνει νέος κύκλος GNTM; «Γίνονται συζητήσεις. Επίσημα δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο. Δεν θεωρώ ότι τα project πρέπει να δένουν με προσωπικότητες. Εγώ έχω φάει φρίκη και θέλω να δημιουργήσω εκπομπές».