Ζένια Μπονάτσου – Βαγγέλης Κακουριώτης: Ξεκαθαρίζουν αν είναι ζευγάρι
Νέα

Ζένια Μπονάτσου – Βαγγέλης Κακουριώτης: Ξεκαθαρίζουν αν είναι ζευγάρι

Ζένια Μπονάτσου – Βαγγέλης Κακουριώτης: Ξεκαθαρίζουν αν είναι ζευγάρι

Τι είπαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε»

Για την εμφάνισή τους στο live του J2US, όπου έφεραν αέρα Bollywood μίλησαν η Ζένια Μπονάτσου και ο Βαγγέλης Κακουριώτης στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και στην Κατερίνα Καινούργιου. Το αγαπημένο ζευγάρι του μουσικού show, μάλιστα, αποκάλυψε αν είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή.

«Πήγαμε καλά, αλλά υπήρχαν πρόβες που τα είχαμε πάει καλύτερα», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Κακουριώτης για την εμφάνισή τους στο live του Σαββάτου, με τη Ζένια Μπονάτσου να συμπληρώνει: «Το συγκεκριμένο κομμάτι και η συγκεκριμένη επιλογή ήταν κάτι που μου άρεσε πολύ, αλλά δεν ξέρω αν με κολακεύει. Το χάρηκα, αλλά δεν ικανοποιήθηκα γιατί περίμενα να πάμε λίγο καλύτερα».

Έπειτα, μιλώντας για τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι, ο Βαγγέλης Κακουριώτης σχολίασε: «Αυτό ξεκίνησε ξαφνικά και είναι όλοι συνεννοημένοι. Εγώ δεν συζητώ τα προσωπικά μου. Αν συνέβαινε κάτι με τη Ζένια δεν θα το έλεγα. Αλλά αφού είμαστε εδώ και συζητάμε να πω ότι δεν τρέχει κάτι μεταξύ μας. Η Ζένια είναι μια όμορφη κοπέλα, αλλά δεν συμβαίνει κάτι. Την συμπαθώ πολύ, αλλά δεν είμαστε σε τέτοια φάση τώρα».

Τέλος, παίρνοντας τον λόγο και η Ζένια Μπονάτσου ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ καλά. Δεν νομίζω ότι αφορά κανέναν αν είμαστε μαζί».