Ζήνα Κουτσελίνη: «Όποιος καταφέρει να τελειώσει τη σεζόν στο 12% στο νεανικό κοινό θα είναι νικητής»
Νέα

Ζήνα Κουτσελίνη: «Όποιος καταφέρει να τελειώσει τη σεζόν στο 12% στο νεανικό κοινό θα είναι νικητής»

Ζήνα Κουτσελίνη: «Όποιος καταφέρει να τελειώσει τη σεζόν στο 12% στο νεανικό κοινό θα είναι νικητής»

Η έμπειρη παρουσιάστρια έκανε προβλέψεις για την πρωινή ζώνη και είπε κάτι πολύ ενδιαφέρον για τον Αντρέα Μικρούτσικο

Από τις πλέον έμπειρες μπροστά και πίσω από τις κάμερες, η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Κώστα Αρκά και έδωσε τις δικές της εκτιμήσεις για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Έστειλε ένα τρυφερό μήνυμα στην Δανάη Μπάρκα στην οποία όπως λέει «πιστεύει πολύ» ενώ τόνισε ότι το χειροκρότημα έρχεται στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

«Υπήρξαν περίοδοι στη ζωή μου που οι εκπομπές έκαναν και 3 και 4% και έκλεισαν με 20%» είπε χαρακτηριστικά.

Σημειώνει επίσης ότι έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα σκέφτεται μόνο το σήμερα, ενώ για τα νούμερα τηλεθέασης τόνισε:

«Όποιος καταφέρει να τελειώσει την τηλεοπτική σεζόν από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι στο 12% θα είναι και νικητής αυτή τη χρονιά στο νεανικό κοινό που είναι και το ζητούμενο. Αν και για μένα το γενικό σύνολο βγάζει τους νικητές».

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Ιωάννα Μαλέσκου -όπως και η Δανάη- δίνουν τον αγώνα τους και θέλουν χρόνο και χώρο για να αναπτυχθούν τηλεοπτικά. Υπερτερούν εμού αλλά θα τις  φάω με διαφορά στήθους» είπε χαριτολογώντας ενώ ευχήθηκε καλές γιορτές στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Τι είπε όμως για την Ελένη Μενεγάκη, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, την Αντελίνα Βαρθακούρη και τον Γιώργο Λιανό;

«Η Ελένη τηλεοπτικά δεν μου λείπει γιατί θα την είχα και απέναντι. Μου λείπει ως άνθρωπος. Αν ήμουν Ελένη, δεν θα άλλαζα τη ζώνη την ψυχαγωγική της αγκαλιάς με τον κόσμο. Όμως ο τολμών νικά και θα μπορούσε επιπλέον να κάνει και κάτι άλλο».

«Ο Αντρέας Μικρούτσικος αυτή τη χρονιά κλήθηκε να κάνει λάντζα. Έπλυνε πολλά πιάτα, τα καθάρισε για να τελειώσει αυτό το project κερδισμένο, γιατί θα μπορούσε να είναι χαμένο με πολλά άπλυτα. Η Αντελίνα πρέπει να πάει Σαββατοκύριακο για να έχει επιτέλους ανταγωνιστές η Ναταλία Γερμανού. Ο Λιανός είναι καλός παρουσιαστής. Δεν ξέρω όμως αν θα άφηνα το Voice για να φύγω στα τελευταία επεισόδια. Είμαι άνθρωπος που ό,τι αρχίζει το φτάνει στο τέλος».

Τέλος τονίζει ότι η τηλεόραση θέλει τόλμη και χαρακτηρίζει καταπληκτικό τηλεοπτικό προϊόν το «Έλα και θα δεις» του MEGA.