Ζήνα Κουτσελίνη: «Στα 30 χρόνια της καριέρας μου δεν υπήρξα ποτέ τηλεοπτικός κλόουν… Θα γινόμουν τώρα;»
Νέα

Ζήνα Κουτσελίνη: «Στα 30 χρόνια της καριέρας μου δεν υπήρξα ποτέ τηλεοπτικός κλόουν… Θα γινόμουν τώρα;»

Ζήνα Κουτσελίνη: «Στα 30 χρόνια της καριέρας μου δεν υπήρξα ποτέ τηλεοπτικός κλόουν… Θα γινόμουν τώρα;»

Όσα είπε για το παρασκήνιο της επεισοδιακής αποχώρησης από το The 2night Show

Συνέντευξη στο περιοδικό You παραχώρησε η Ζήνα Κουτσελίνη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επεισοδιακή αποχώρησή της από την εκπομπή The 2night Show μετά από τις προσβλητικές – κατ΄εκείνη – ατάκες που τις είπαν οι  «Σφήκες» και την ενόχλησαν. Ξεκαθαρίζει ότι οι σχέσεις της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου παραμένουν άριστες και αυτό διότι δεν ξεχνά πόσο τη βοήθησε όταν συνάντησε δυσκολίες στη ζωή της.

«Τον Γρηγόρη τον έχω πολύ ψηλά. Όταν αποχώρησα από τον Alpha κακήν κακώς με πήρε και μου είπε “αν έχεις οικονομική ανάγκη, εγώ είμαι εδώ. Αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

Και συνέχισε:

«Με τον Γρηγόρη γνωριζόμαστε από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του στον ΑΝΤ1. Τον έχω βάλει πολύ βαθιά μέσα στην καρδιά μου. Όταν έγινα παρουσιάστρια, εκείνος και ο Θέμος Αναστασιάδης με στήριξαν από την πρώτη στιγμή. Φέτος, είχα αποφασίσει ότι στη μοναδική εκπομπή που θα πήγαινα ως καλεσμένη θα ήταν η δική του. Πήγα με ζεστή καρδιά για να κάνω ό,τι μου πρότειναν. Μου είχαν πει να κάνω και τις “Σφήκες”. Θα κάναμε σάτιρα και θα έκρινα αν οι συγκεκριμένες κοπέλες ήταν ικανές να γίνουν παρουσιάστριες και το δέχτηκα. Μου ζήτησαν να μου μιλάνε στον ενικό και το αποδέχτηκα. Με αποκάλεσαν “κυρά Ζήνα”, το αποδέχτηκα. Στην πορεία μου ζήτησαν να κρίνω πρόσωπα της τηλεόραση και τους απάντησε με το δικό μου χιούμορ. Στη συνέχεια, όμως, ο τρόπος που αντιμετώπιζαν αυτή μου τη συμμετοχή ήταν με απαντήσεις του τύπου «βαριέμαι” ή “έλα να μας πεις τα ερωτικά σου” ή “Σήκω να μας κάνεις λίγο Tik Tok και να μας χορέψεις και όταν τους είπα “μα τι λέτε;” μου απάντησαν “είσαι κότα, είσαι κότα”. Και αυτό δεν είναι χιούμορ είμαι ένας άνθρωπος με 30 χρόνια καριέρας και δεν υπήρξα ποτέ τηλεοπτικός κλόουν… Θα γινόμουν τώρα;».

https://streamable.com/ajeup5