Mega Καλημέρα: Πρόωρο τέλος για την εκπομπή
Τηλεόραση

Mega Καλημέρα: Πρόωρο τέλος για την εκπομπή

Mega Καλημέρα: Πρόωρο τέλος για την εκπομπή

Η «βόμβα» του Νίκου Γεωργιάδη στο Πρωινό Σουσού

Αυλαία και μάλιστα πρόωρα ρίχνει το Mega Καλημέρα. Tην τηλεοπτική και αποκλειστική αυτή «βόμβα» έσκασε ο Νίκος Γεωργιάδης στο Πρωινό Σουσού.

Όπως θα ακούσετε, οι συντελεστές της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη ενημερώθηκαν σήμερα Πέμπτη από τον Κώστα Σούσουλα, τον διευθυντή προγράμματος του καναλιού, «αν και ήδη κάποιοι το ψιλογνώριζαν».

Αυτό που ανακοινώθηκε στην ομάδα του Mega Καλημέρα είναι ότι η εκπομπή θα ολοκληρωθεί τη Μεγάλη Τετάρτη και δεν θα επιστρέψει μετά το Πάσχα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Νίκου Γεωργιάδη, αποφασίστηκε από κοινού να σταματήσει η εκπομπή καθώς η αντιπρόταση ήταν να μειωθεί ακόμα περισσότερο σε διάρκεια μετά το Πάσχα λόγω των Ευρωεκλογών.

«Έπρεπε να γίνει η εκπομπή ακόμα μικρότερη οπότε αποφάσισαν οι δύο πλευρές πως είναι καλύτερο να μην προβάλλεται καθόλου. Δεν επιβεβαιώνεται αν η εκπομπή θα επανέλθει τη νέα τηλεοπτική σεζόν».

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι σχέσεις της Ελεονώρας με το κανάλι έχουν διαρραγεί. Το αντίθετο μάλιστα όπως είπε ο διευθυντής του ΟΚ!. «Η σχέση παραμένει άκρως αρμονική».

«Υψηλόβαθμα στελέχη του Mega βλέπουν την Ελεονώρα Μελέτη ως την επικρατέστερη για τη ζώνη 10-1. Υπάρχει ακόμα στο τραπέζι η βραδινή εκπομπή. Γνωρίζω ότι και η πλευρά της Ελεονώρας Μελέτη δεν το απορρίπτει αλλά είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο βήμα» ανέφερε.