Mega Stories: Η 16χρονη Βασιλική που έπεσε θύμα βιασμού εξομολογείται – «Θυμάμαι τα πάντα παρότι ήμουν ναρκωμένη»
Τηλεόραση

Mega Stories: Η 16χρονη Βασιλική που έπεσε θύμα βιασμού εξομολογείται – «Θυμάμαι τα πάντα παρότι ήμουν ναρκωμένη»

Mega Stories: Η 16χρονη Βασιλική που έπεσε θύμα βιασμού εξομολογείται – «Θυμάμαι τα πάντα παρότι ήμουν ναρκωμένη»

Ο εφιάλτης που έζησε στα 16 της και η φυλάκιση του δράστη

Ήταν Μάρτιος του 2020 όταν η 16χρονη τότε Βασιλική έπεσε θύμα βιασμού και συνάντησε τη Δώρα Αναγνωστοπούλου στο Mega Stories και μοιράζεται την ιστορία της.

Ο δράστης ήταν άτομο που γνώριζε μιας και πήγαινε συχνά σπίτι του λόγω της μητέρας του.

Εκείνος προσπάθησε να της κερδίσει την εμπιστοσύνη, ώσπου μια μέρα αποφάσισε να δράσει με τρόπο που η Βασιλική δεν περίμενε ποτέ.

Δίπλα της σαν βράχος η μητέρα της αλλά και οι αδερφές της που την πίστεψαν και ήταν μαζί στον δύσκολο αγώνα που έδωσε.

3,5 χρόνια μετά έγινε η δίκη, με τον δράστη να καταδικάζεται σε 20 χρόνια φυλάκισης και η αντίδρασή του να χαρακτηρίζεται ψυχρή.

«Θέλω να αποδείξω στους ανθρώπους ότι τα προβλήματα πρέπει να τα πολεμάς και όχι να τα προσπερνάς. Αύριο μεθαύριο μπορεί να σου στοιχίσει. Θέλω να δώσω δύναμη και σε άλλους ανθρώπους, όσο μπορώ.

Με πλησίασε με το να κάνουμε βαθιές κουβέντες, να μου δίνει λογοτεχνικά βιβλία, φαινόταν σαν να νοιάζεται για μένα. Μια μέρα με πλησίασε περισσότερο από ότι θα έπρεπε. Δεν μπορούσα να βγάλω καθόλου μιλιά. Ένιωσα σαν να ανοίγει η γη και να πέφτω μέσα. Σαν να μην μπορεί κανείς να με βοηθήσει και αυτό ήταν χειρότερο.

Ξύπνησα γυμνή το πρωί. Είχα σοκαριστεί αλλά δεν μπορούσα και να αντιδράσω. Φοβόμουν κιόλας. Το σκέφτηκα κιόλας ότι δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει. Ντύθηκα, αυτός μου πρότεινα να σηκωθώ όσο πιο γρήγορα μπορούσα και μου ζήτησε να μην το ομολογήσω πουθενά. Πάνω στην ταραχή μου του είπα όχι αλλά έκανα το αντίθετο τελικά.

Οι δικοί μου απόρησαν γιατί τέτοιες ώρες έβγαινα έξω. Όταν με είδαν έτσι σκέφτηκαν να με ρωτήσουν τι έχω. Ξυπνάω το πρωί και δεν μπορούσα να καταλάβω αν αυτό που έγινε ήταν όνειρο ή έγινε στα αλήθεια. Άρχισα να κλαίω, να το σκέφτομαι πολύ. Θυμόμουν τα πάντα, κάθε λεπτομέρεια παρότι ήμουν ναρκωμένη. Τα ένιωθα όλα.

Ήρθε η αδερφή μου στο δωμάτιο και με ρωτούσε επίπονα τι έχω. Στην αρχή ντρεπόμουν και δεν ήξερα αν θα με πιστέψουν κιόλας. Της το είπα, ενημέρωσε τη μητέρα μου και μετά προχώρησε η μητέρα μου σε μήνυση».

Διαβάστε επίσης

Ηράκλειον: Παντούση – Στάνκογλου – Κακούρης μιλούν για το Ναυάγιο – «Το καντηλάκι τους είναι ακόμη αναμμένο»