Μελέτης Ηλίας: «Ήταν λάθος εξαρχής να σπουδάσω λογιστής»
Τηλεόραση

Μελέτης Ηλίας: «Ήταν λάθος εξαρχής να σπουδάσω λογιστής»

Μελέτης Ηλίας: «Ήταν λάθος εξαρχής να σπουδάσω λογιστής»

Μια ωραία συνέντευξη του ηθοποιού στον Θανάση Πάτρα

Ο Μελέτης Ηλίας μίλησε στον Θανάση Πάτρα και την εκπομπή Μega Καλημέρα κάνοντας ξενάγηση στο δάσος Αναβρύτων.

«Είμαι τρελός νουμεράκιας. Αναλύω κοινά ώρες, το διαφημιστικό διάλειμμα, πότε πέσαμε, τι σκηνή ήταν εκεί. Αν δεν ήμουν ηθοποιός, θα ήμουν σε κάποιο κανάλι και θα ανέλυα τα νούμερα τηλεθέασης.

Η καλλιτεχνική μου ζωή θα ήταν τελείως διαφορετική αν δεν ήμουν ο Σάββας από Το Σόι σου γιατί τέτοιες ευκαιρίες δεν σου δίνονται εύκολα. Το Σόι σου ήταν μία τομή για εμένα, είναι η ζωή μου πριν και μετά. Ήταν λάθος εξαρχής να σπουδάσω λογιστής. Ακόμα και τώρα που μου αρέσει η στατιστική, στο κομμάτι της λογιστικής είμαι σκράπας».

Για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί σχετικά με την παρουσίαση εκπομπής αναφέρει:

«Είχα περάσει δοκιμαστικό Επέλεξα ορθώς να μην παρουσιάσω το Total Black Out γιατί δε θα προλάβαινα να δω τα παιδιά μου. Μου αρέσει ο Τόνι Σφήνος στο 5×5. Ήμουν στο τσακ να παρουσιάσω το Cash Or Trash. Το να υποδύεσαι έναν ρολό στην παρουσίαση έχει ενδιαφέρον, το ίδιο και το να είσαι ο εαυτός σου, όμως το θέμα είναι τι αντίκτυπο θα έχει στον κόσμο. Οποιοσδήποτε μπορεί να δοκιμάσει το οτιδήποτε και να κριθεί από το αποτέλεσμα, αρκεί να το τολμήσει»

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε και για τη συμπρωταγωνίστριά του στο Σόι σου, Βάσω Λασκαράκη και το καινούργιο της τηλεοπτικό βήμα.

«Η Βάσω Λασκαράκη είναι τελειομανής σε σημείο εκνευριστικό για έμενα. Αν ήμασταν ζευγάρι, δε θα άντεχα πάνω από έναν μήνα. Πριν γνωρίσω τον Γιάννη Τσιμιτσέλη έλεγα “αμάν αυτός ο Τσιμιτσέλης, τι κάνει πια αυτός;”. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι πολυεργαλείο, του βγάζεις το καπέλο».

Ο Μελέτης Ηλίας μιλά για τον ηρώα της ταινίας «Άκου ποιος μιλάει» και τις διαφορές ανάμεσα στον ρολό του ως ηθοποιός και παράγωγος.

«Νομίζω το Άκου ποιος μιλάει το έχω ακούσει περισσότερες φορές από τη γυναίκα μου».

Κλείνοντας τη συνέντευξή του ρωτήθηκε για τις δηλώσεις που έκανε για τη χρήση ουσιών:

«Εγώ είπα πόσο τυχερός υπήρξα που σώθηκα. Δεν μετανιώνω που μίλησα δημόσια για την χρήση των απαγορευμένων ουσιών. Είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει ένα παιδί».